Selgros relansează magazinul din Craiova împreună cu Gheorghe Hagi

Compania Selgros va relansa miercuri, 30 mai, magazinul din Craiova. Magazinul este amenajat după un concept nou, într-un format prietenos şi accesibil pentru clienţi. La inaugurarea noului concept Selgros Craiova va lua parte ca invitat special Gheorghe Hagi, care va susţine de la ora 14.00 o sesiune de autografe.

Cu această ocazie, miercuri, 30 mai, clienții vor putea achiziţiona un număr mare de produse la preţuri speciale şi vor primi, garantat, premii în bonuri valorice proporţionale cu valoarea cumpărăturilor făcute. Pentru cumpărături de 500 de lei se acordă cadou un bon valoric de 50 de lei, pentru cumpărături de 1000 de lei se oferă cadou un bon valoric de 100 de lei, iar pentru achiziţii în valoare de de 5000 de lei se alocă un bon valoric de 500 de lei.

Relansarea magazinului face parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare a tuturor magazinelor Selgros din România. Modernizarea magazinelor Selgros urmăreşte ideea de a optimiza sortimentul, de a aranja articolele în funcţie de traseele de cumpărare ale clienţilor și de a ușura orientarea în magazin. Noul layout al magazinelor vine în întâmpinarea obiceiurilor şi dorinţelor clienţilor şi acordă spaţii mai mari unor categorii de marfă importante, care generează un volum mare de vânzări: băuturi, dulciuri, alimente de bază şi detergenţi.

Compania Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc, unde a început activitatea în anul 2001 şi deține în prezent 19 magazine. Selgros face parte din grupul elvețian TransGourmet Holding SE, care este a doua companie ca mărime în Europa în sectorul de comerţ cash&carry şi food service.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,072 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Selgros relansează magazinul din Craiova împreună cu Gheorghe Hagi
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandari
%d blogeri au apreciat: