ShopTalk Europe, evenimentul care dă ora exactă în retail și e-commerce

Shoptalk Europe este cel mai important eveniment pan-european dedicat inovaţiei din retail şi e-commerce, ce va avea loc la Copenhaga, în perioada 9 – 11 octombrie 2017.

ShopTalk EuropeEvenimentul reunește retaileri brick & mortar, retaileri online, start-up-uri, companii de tehnologie, investitori, media și analiști şi va permite tuturor să afle ultimele trenduri, să învețe, să colaboreze și să evolueze.

ShopTalk Europe va acoperi, în principal, tema evoluția modului în care consumatorii descoperă, compară și cumpără – online sau offline – iar în acest climat de schimbare, evenimentul îşi propune să aducă în prim-plan inovaţia, dar şi oportunitatea de a colabora și de a avea parteneriate noi.

În cele 3 zile ale evenimentului, peste 2.000 de inovatori vor participa la eveniment, dintre care peste 200 de CEO şi proprietari de afaceri.

2La eveniment vor vorbi peste 250 speakeri de clasă mondială, din întreaga Europă, actori din domeniu și din toate industriile verticale, din companii gigant precum: Google, Pinterest, IKEA, REWE Group, Tesco, John Lewis, Harrolds, InternetRetailing, ZooPlus etc.

Iată lista cu speakerii anunţaţi până la această dată: http://www.shoptalkeurope.com/speakers, iar aici găsiţi întreaga agendă a evenimentuluihttp://www.shoptalkeurope.com/agenda.

Start-up-urile au o oportunitate imensă de a se întâlni cu investitorii

Shoptalk Europe oferă participanţilor o oportunitate fără precedent de a se întâlni cu retailerii și cu importante branduri europene și globale, cu start-up-uri care au schimbat regulile jocului, cu furnizorii de tehnologie și cu investitorii cu capital de risc.

ShopTalk Europe – cod promoţional înregistrare

Dacă folosiţi pentru înregistrare codul unic RMFCG150, beneficiaţi de o reducere de 150 de euro la achiziţionarea biletelor pentru eveniment, înregistrare care se face aici:  http://www.shoptalkeurope.com/register.

Biletele oferă acces la întreg evenimentul Shoptalk Europe, la toate sesiunile evenimentului, inclusiv la evenimente de networking, mic dejun, prânzuri, recepții și la sala de expoziții.

Marii retaileri şi brandurile importante pot participa gratuit la ShopTalk Europe, în limita locurilor disponibile

ShopTalk Europe are un număr limitat de bilete gratuite (ce includ şi rambursarea cheltuielilor cu deplasarea în valoare de 650€/ persoană), disponibile pentru reprezentanţii marilor retaileri sau ai brandurilor importante şi care sunt de acord să aibă 8 întâlniri prestabilite, a câte 15 minute, cu expozanții ShopTalk Europe. Asta înseamna un total de 2 ore din cele 3 zile ale evenimentului Shoptalk Europe. Pentru a vă califica, trebuie să participați la toate întâlnirile programate. Înregistrarea se face aici: http://www.shoptalkeurope.com/register/retailers-form.

Detalii în legătura cu înregistrarea la eveniment sau alte întrebări, la adresa revista@retail-fmcg.ro sau la tel. 0754.331.043.

Revista retail-FMCG.ro este partener media pentru România al evenimentului ShopTalk Europe.

Shoptalk este noul eveniment blockbuster mondial dedicat retailului şi e-commerce-ului, ce îşi are originile în SUA, unde anul acesta, în luna martie, a avut loc prima ediţie, iar în acestă toamnă evenimentul se extinde şi către Europa cu prima ediţie a evenimentul ShopTalk Europe (Copenhaga: 9-11 octombrie 2017).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *