Peste 2.200 de manageri din retail și e-commerce vor participa la Shoptalk Europe

Peste 2.200 de manageri din retail, e-commerce, companii mari din domeniul tehnologiei, investitori şi analiști vor participa la Shoptalk Europe, cel mai important eveniment european din 2017 dedicat inovaţiei din retail și e-commerce, ce se va desfăşura pe 8-11 octombrie la Copenhaga, Danemarca.

Revista retail-FMCG.ro este partener media pentru România al evenimentului Shoptalk Europe.

Shoptalk Europe

Shoptalk Europe

Noul eveniment paneuropean care facilitează dezvoltarea unui dialog modern în retail și e-commerce, cu focus pe inovaţie, a anunțat că vor fi partipanți din peste 50 de țări, atât din Europa, cât și din întreaga lume, iar la eveniment vor fi prezenți peste 350 de CEO. De asemenea, peste 200 de companii vor expune în zona expozitională din cadrul Shoptalk Europe.

Shoptalk Europe este cea mai mare conferință din Europa pentru domeniile retail și e-commerce și se va desfășura în mai puțin de 2 săptămâni, între 8-11 octombrie, la Bella Center în Copenhaga.

Agenda evenimentului acoperă evoluția consumatorilor în cumpărarea produselor și include cel mai bun line-up, cu peste 225 de vorbitori. De asemenea, evenimentul va avea și program de socializare, inclusiv „Programul de retaileri și mărci” și „Cumpărători de retaileri și mărci” care vor facilita colectarea a peste 3000 de întâniri la fața locului.

Noi am creat un form excepțional și unic în retailul european. Un grup larg de manageri din diferite industrii este confirmat să participe la eveniment și suntem convinși că dialogul, conținutul și rețelele vor ajuta pe viitor retailul și zona de e-commerce.”, a declarat Anil D. Aggarwal, fondator și director executiv al Shoptalk.

Anul viitor, Shoptalk Europe și Shoptalk US vor fi combinate pentru a crea cel mai mare eveniment global pentru retail și e-commerce ce se va desfășura pe 18-21 martie 2018 la The Venetian în Las Vegas. Evenimentul va aduce împreună diverse comunități inovatoare din întrega lume.

În 2017 ne-am focusat pe dezvoltarea planurilor de viitor pentru retail și e-commerce pentru SUA și Europa. Avem acum poziția unică de a crea o singură comunitate globală. Suntem încântați să aducem aceste inițiative împreună în 2018 și să oferim oportunitatea de a dobândi o înțelegere globală pentru retail și e-commerce, precum și să oferim alăturarea unei noi comunități globale de inovatori.”, a declarat Aggarwal.

Shoptalk Europe

Shoptalk este cel mai mare eveniment de retail și e-commerce și se desfășoară anual în Las Vegas, aducând la un loc persoane și companii din întreaga lume. Evenimentul oferă o platformă pentru retailerii mari și pentru branduri, companii mici, companii de tehnologie, investitori , analiști și presă pentru ca aceștia să învețe, să colaboreze și să evolueze.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *