Si tu poti ajuta familiile nevoiase, acum de Craciun. Alatura-te proiectului „Banca de Alimente”

Carrefour Romania a lansat in luna decembrie 2010, o noua campanie de sensibilizare a opiniei publice cu privire la sustinerea Proiectului „Banca de Alimente”, al Crucii Rosii Romane. Cunoscut deja clientilor Carrefour, inca de la lansarea sa din septembrie 2009, misiunea acestui proiect umanitar este de a oferi hrana persoanelor vulnerabile: familii fara venituri sau cu venituri foarte mici, persoane varstnice, familii numeroase, familii monoparentale, persoane fara adapost, persoane cu dizabilitati, persoane care sufera de boli cronice, tineri proveniti din centre de plasament.

Proiectul Banca de Alimente s-a bucurat de sustinerea publicului larg, care a donat in primul an de proiect, peste 190.000 de kilograme de alimente ce au fost deja distribuite persoanelor afectate de foame si saracie din toate zonele tarii. Intrucat in ultima perioada de timp numarul cererilor de sprijin primite din partea persoanelor vulnerabile, a crescut considerabil, Carrefour Romania si Crucea Rosie Romana, fac din nou apel la generozitatea clientilor Carrefour. Pe toata perioada lunii decembrie, angajatii Carrefour si voluntarii CRR distribuie pliante si ofera informatii tuturor celor interesati sa ajute cu hrana familiile nevoiase.

„Sarbatorile de iarna sunt un motiv de bucurie pentru fiecare din noi. Este regretabil faptul ca foarte multi oameni, sufera de foame chiar si in aceste zile. Avem convingerea ca generozitatea romanilor ii va ajuta si de data aceasta pe cei nevoiasi sa aiba o masa demna de Sarbatori„, a declarat directorul general al Crucii Rosii Romane, D-l Ioan Silviu Lefter.

In prezent, proiectul „Banca de Alimente” se desfasoara in 23 de hypermarketuri Carrefour din Arad, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava si Drobeta Turnu Severin, precum si in supermarketul Carrefour Market din Bacau. Alimentele colectate in aceste judete sunt distribuite si in celelalte localitati din tara catre persoanele nevoiase.

Carrefour Romania alaturi de Crucea Rosie Romana prin proiectul Banca de Alimente lupta impotriva foamei si a consecintelor acesteia aducand hrana si speranta in casa fiecarui om sarac.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Si tu poti ajuta familiile nevoiase, acum de Craciun. Alatura-te proiectului „Banca de Alimente”

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: