Peste câteva zile începe SIAL Paris, cea mai mare expoziție de inovație în industria alimentară din lume

Între 21 și 25 octombrie 2018, la Paris, va avea loc evenimentul SIAL Paris 2018 (Salon International de l’Alimentation), cea mai mare expoziție de inovație în industria alimentară din lume, o sursă importantă de inspirație pentru producătorii, distribuitorii și comercianții din industrie.

SIAL

7.020 de companii din peste 109 țări își vor prezenta produsele profesioniștilor din retail și foodservice prezenți la eveniment. Toate produsele alimentare, de la ingrediente, până la produse finite, vor fi prezentate în cele 21 de sectoare ale expoziției SIAL, ce va avea loc la Parc des Expositions de la Paris-Nord Villepinte.

„SIAL Paris este o platformă unică, una inspirațională pentru testarea de noi piețe, lansarea de noi produse și întâlnirea cu principalii profesioniști din domeniu și pentru a discuta provocările cu care se confruntă. Este, de asemenea, un veritabil laborator, cu departamente de cercetare și dezvoltare din întreaga lume care își prezintă și își testează inovațiile în cadrul expoziției.

Peste 2.500 de inovații vor fi prezentate lumii pentru prima dată ca parte a SIAL Innovation, care va aduce și mai multă inspirație pentru industria alimentară din întreaga lume”, a declarat Nicolas Trentesaux, directorul rețelei de evenimente SIAL.

Peste 160.000 de vizitatori profesioniști din întreaga lume sunt așteptați să treacă pragul expoziției SIAL Paris în acest an, un eveniment care are loc la Paris din 2 în 2 ani.

SIAL 2016, în cifre

Iată câteva cifre cheie ale precedentei ediții SIAL, din 2016:

<> 7.000 de expozanți (85% internaționali)
<> aproximativ 155 000 de vizitatori (70% din străinătate)
<> 120 oficiali
<> 250 de evenimente
<> 2.189 de candidați pentru SIAL Innovation Awards
<> 15 câștigători

SIAL 2018  – detalii pentru vizitatori.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *