Ieri a început la Sibiu EXPO PLAST, singurul eveniment din România dedicat industriei maselor plastice

A început EXPO PLAST SIBIU, singura expoziție dedicată industriei de prelucrare a maselor plastice, unde sunt prezente 14 mașini de injecție în functiune și 10 roboți.

EXPO PLASTAvând cele mai multe echipamente prezente până acum la un târg de profil , EXPO PLAST este expresia progresului tehnologic în domeniu și își invită vizitatorii la demonstrații LIVE, noutăți de ultima oră, premiere în ceea ce privește materiile prime sau accesoriile ultilizate.

Mașini de injecție hibride și hidraulice, sisteme de roboți, soluții de administrare a producției prin implemetarea conceptului Industrie 4.0, sisteme de răcire, game pentru regenerarea materialelor plastice cu procent ridicat de imprimare, contaminare și umiditate, sisteme de prindere, echipamente pentru reciclare, matrițe și materii prime – sunt doar o mică parte din ceea ce vizitatorii pot vedea la cea de a șasea ediție EXPO PLAST.

Până pe 21 septembrie vizitatorii sunt așteptați la REDAL EXPO SIBIU pentru singurul eveniment din România adresat industriei prelucrării maselor plastice.

Invitația poate fi descărcat pentru acces rapid de aici.

În plus în perioada 19-21 septembrie organizatorii au pregătit:

• O serie de conferințe și workshopuri dedicate ce își propun să se transforme într-o importantă resursa informațională pentru cei care activează în domeniu.

Discounturi exclusive

EXPO PLAST pe scurt:

REDAL EXPO SIBIU, Str. Johann Sebastian Bach 4, Sibiu

  •  18 – 20 septembrie 2018, zilnic între orele 9.00 – 17.00
  • 21 septembrie 2018, între orele 9.00 – 16:00

Accesul se face pe baza invitației online sau prin completarea formularului disponibil la intrare.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Ieri a început la Sibiu EXPO PLAST, singurul eveniment din România dedicat industriei maselor plastice
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: