Până pe 12 martie, profesioniștii din retail & FMCG își pot susține partenerii preferați de business acordându-le votul lor la Progresiv Awards

Pe data de 10 februarie 2020, a început etapa de votare la Progresiv Awards 2020, competiția care premiază adevăratele valori din piața de retail & FMCG din România. Astfel, începând cu data de 10 februarie și până pe 12 martie, profesioniștii din retail & FMCG își pot susține partenerii preferați de business acordându-le votul lor la Progresiv Awards.

Progresiv Awards

Mecanismul de vot Progresiv Awards 2020

Campania de votare Progresiv Awards 2020, în urma căreia vor fi desemnați câștigătorii la cele 12 categorii din competiție, are la bază un mecanism de vot încrucișat: premiile pentru furnizori vor fi acordate pe baza voturilor retailerilor, iar cele pentru retaileri vor fi acordate pe baza voturilor furnizorilor.

Câștigătorii premiilor “Best Shopper Activation”, “Best CSR Campaign”, ”Best Sustainability Initiative”, ”Best Vertically Integrated Business”, ”Best Retail Tech Innovation” și „Best Manager of The Year” sunt aleși de către întreaga industrie de retail & FMCG. Iată toate categoriile.

Formularele de vot personalizate se trimit pe email, către o selecție de câteva mii de manageri din baza de date a Progresiv, prin link unic generat de Ipsos România (Research Partner al competiției) fiecărei persoane. Prin trimiterea unor formulare de vot personalizate, ne asigurăm că niciunul dintre finaliști nu se poate vota singur.

Cere un link de votare!

Intrarea în Juriul Progresiv Awards este deschisă și altor middle & top manageri din industria de profil, pe baza trimiterii unei solicitări de link de votare. Un manager poate vota o singură dată în această competiție. Odată finalizat chestionarul, linkul unic alocat acestuia devine inactiv.

Câștigătorii ediției curente vor fi anunțați în cadrul Galei Progresiv Awards 2020, pe 12 martie, la Casino Sinaia. Gala va fi integrată în programul Conferinței Progresiv care va avea loc la Sinaia.

Finaliștii Progresiv Awards 2020

Căstigătorii ediției Progresiv Awards 2019

Publicația retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului Progresiv Awards.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *