Targul de citrice la real Hypermarket

In perioada 4 – 12 ianuarie 2011, real Hypermarket Romania organizeaza in toate magazinele sale Targul de citrice, prin care isi propune sa informeze cat mai multi consumatori asupra beneficiilor introducerii in alimentatie a acestor produse.

Aflat la a cea de-a doua editie, dupa cea din 2010, Targul de citrice le ofera consumatorilor posibilitatea de a alege dintr-un sortiment deosebit de variat de produse din aceasta categorie, articole care beneficiaza in aceasta perioada de reduceri mari de pret. Mai mult, in fiecare zi, intre orele 12.00 – 20.00 vor fi organizate degustari de suc proaspat la standurile special amenajate in zona de legume-fructe, iar promoterii vor pleda pentru un stil de viata sanatos, explicand beneficiile consumului de citrice. Pentru ca mesajul sa ajunga la cat mai multi consumatori, aceasta a fost comunicat prin catalogul promotional aferent acestei perioade si website-ul www.real.ro. Totodata, magazinele real Hypermarket au fost decorate cu postere in care se regasesc informatii despre aportul de vitamine furnizat organismului, precum si alte beneficii asociate consumului de citrice.

In ultima perioada a crescut gradul de interes al populatiei pentru o alimentatie cat mai sanatoasa, stil de viata pe care real Hypermarket il incurajeaza si promoveaza in randul clientilor sai. Starea de sanatate si de rezistenta a organismului depinde in foarte mare masura de obiceiurile alimentare si de petrecere a timpului liber. O alimentatie sanatoasa aduce beneficii mari asupra starii generale a organismului, creste rezistenta acestuia la virusi si la stres si nu in ultimul rand, este primul pas pentru un tonus bun si pentru buna dispozitie.

2Performant

Un comentariu la „Targul de citrice la real Hypermarket”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *