Tendintele din piața de retail, in prim plan la evenimentul Real Estate Forum 2013

GOVNET Conferences continuă seria evenimentelor destinate celor mai importante sectoare din domeniul business, aducând în prim plan cele mai stringente aspecte din sfera de retail și shopping mall-uri. ”The New Age of Retail” Real Estate Forum 2013 va avea loc la Hotelul Intercontinetal București, în 23 octombrie 2013 între orele 9:00 – 14:00 și aduce laolaltă unele dintre cele mai importante figuri din top managementul companiilor din branșă și nu numai.

74-Retail Real Estate Forum 2013 web 2allEvenimentul, programat să înceapă la ora 09:00 a.m. va fi deschis de o primă sesiune, The future retail model – between innovation and dynamics. Discuțiile vor viza viitoarele modele de retail care trebuie să se adapteze noilor tendințe și nevoi, elementele-cheie care pot asigura succesul în domeniu, precum și caracteristicile pieței de retail din România. A doua parte a conferinței care se va incheia la ora 13:00 p.m. – New retail formats – vehicles to adapt to changing shopping habits, va fi axată pe impactul tehnologic asupra noului tip de client, dar și pe noile tendințe de consum.

Conferința propriu-zisă, la care vor participa alături de manageri ai unor centre comerciale, dezvoltatori din segmentul de retail, reprezentanți ai unor bănci ori instituții financiare, dar și delegați ai autorităților care reglementează sectorul construcțiilor va fi urmată de un networking lunch până la ora 14:00 p.m. Acesta este destinat unor discuții complementare, într-un cadru mai puțin formal, ale acelorași teme legate de climatul financiar aflat într-o continuă schimbare, de evoluția ofertei de bunuri și servicii ori de tendințele actuale de cumpărare.

GOVNET este un canal media independent și, totodată, organizator de evenimente, ce furnizează informații concentrate pe realitatea economico-politică și pe climatul de afaceri ale României. Obiectivul nostru este să fim o sursă reală de informații și de analize specifice din zona de business pentru cei interesați să investească în țara noastră. Căutăm să promovăm parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizează evenimente de înalt nivel și conferințe de afaceri.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,023 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Tendintele din piața de retail, in prim plan la evenimentul Real Estate Forum 2013
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: