Târgul de Joburi și Cariere – cel mai așteptat eveniment din cadrul TransLogistica Expo 2017

TransLogistica Expo – Salonul Internațional de Transport și Logistică, cel mai amplu eveniment de profil din regiune, organizează în premieră TÂRGUL DE JOBURI și CARIERE, sâmbătă 14 octombrie, începând cu ora 10.00, în pavilionul expozițional C5 din Romexpo!

TransLogisticaOferte de angajare în transport rutier, feroviar, maritim și aerian, logistică, intralogistică, manipulare, depozitare, IT. Evenimentul își propune atât să-i sprijine pe cei care au o meserie, să-și găsească un job, dar și pe cei care doresc să se specializeze în meserii din transporturi și logistică, să descopere universitățile și școlile de formare în domeniu.

Astfel, în aceeași zi are loc și tradiționala dezbatere CARIERE în TransLogistica, la care vor participa cadre didactice, formatori, studenți și angajatori din transporturi, logistică și IT.

Vor participa la dezbateri cadre universitare de la Universitatea Politehnică București, Academia de Științe Economice, Universitatea Tehnică Pitești, Universitatea Artifex București, Universitatea Politehnică Timișoara, Universitatea Ovidius Constanța, Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești.

Printre școlile de formare care au confirmat prezența sunt: Centrul de pregătire și perfecționare în transporturi rutiere, Fundația Academia de transport Intern și Internațional, Centrul Național de Calificare și Instruire Feroviară.

Angajatorii, mare parte expozanți TransLogistica, dar și companii care și-au exprimat dorința de a susține acest eveniment își propun să găsească personal care să acopere joburile vacante și vor să susțină un dialog viu cu studenții prezenți, astfel încât aceștia să fie cât mai pregătiți pentru startul unei cariere.

Sunt așteptați la TÂRGUL DE JOBURI și CARIERE TransLogistica: Romfract Grup, Group Feroviar Roman, Cargo Partner, Delamode Romania, Aquila Transport, EVW Holding, Vetro Design, TransFeroviar Calatori, KLG Romania, DSV Group, Tibbett Logistics, Unicom Group, DB Rail, DHL Romania, Transport Trade Service etc.

Revista retail-FMCG.ro, cea mai citită publicaţie B2B din mediul online, din România, este partener media al evenimentului Translogistica Expo.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Târgul de Joburi și Cariere – cel mai așteptat eveniment din cadrul TransLogistica Expo 2017

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: