Un an întreg de cafea delicioasă gratis de la Starbucks

Cu prilejul deschiderii noii sale cafenele din București Mall (Calea Vitan, Nr. 55-59), Starbucks s-a gândit să facă fericiți trei dintre consumatorii săi și să le ofere câte o băutură gratis pentru fiecare zi din acest an! Norocoșii câștigători vor fi aleși în urma unei tombole organizate în perioada 8-15 ianuarie. Ei vor câștiga un card care le va da posibilitatea de a savura zilnic în 2011 cafeaua lor preferată!

Cei care doresc să participe la această tombolă trebuie doar să meargă la noua cafenea Starbucks din București Mall, să completeze voucher-ul primit la casă și să îl lase în bolul special destinat. De-acolo totul e… la noroc!

Noua cafenea Starbucks este operațională începând de sâmbătă, 8 ianuarie 2011. Iubitorii de cafea care vor merge la București Mall vor descoperi o nouă dimensiune a experienței Starbucks: cea mai mare cafenea din România a celebrului lanț internațional.

Despre Starbucks

Începând cu 1971 compania Starbucks si-a asumat misiunea de a respecta principiile etice privind producerea și furnizarea celei mai bune cafele arabica din lume. Astăzi, având cafenele în întreaga lume, compania este liderul mondial în prăjirea cafelei, în prepararea şi comercializarea cafelei din lume. Prin angajamentul solid față de excelenţa şi principiile care ne călăuzesc, dăm viaţă Experienţe unice Starbucks pentru fiecare client, prin fiecare ceaşcă de cafea.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,050 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Un an întreg de cafea delicioasă gratis de la Starbucks

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: