Un nou magazin Kaufland la Târgu Secuiesc

Pe data de 24 februarie 2011, reţeaua de magazine Kaufland, aparţinând Schwarz Group, a deschis un nou magazin in Târgu Secuiesc , Judeţul Covasna. Kaufland Târgu Secuiesc este cel de-al 62-lea magazin din România al reţelei germane.

Programul magazinului Kaufland din Târgu Secuiesc este: de luni până sâmbătă, de la ora 7.30 la ora 22.00, iar duminica de la ora 08.00 la ora 20.00.

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 15.000 de articole diverse (produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive) şi oferă clienţilor nu numai preţuri reduse ci şi prospeţime, varietate şi o calitate superioară.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 950 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

2performant.com

3 comentarii la „Un nou magazin Kaufland la Târgu Secuiesc”

  1. DE CE SCRIETI PE INTERNET CA AVETI PROGRAM DE DUMINICA DE LA 8.00-20.00 SEARA CIND LA 18.00- E INCIS MAGAZINUL ? NU VA -E RUSINE SA DEZINFORMATI CLIENTI ?ASTEPT RASPUNS !!!!!

  2. Pot sa zic sa va fie rusine,saracul om se duce sa faca cumparaturi la voi,si ghici ce se intimpla ,vine unul prost din magazin ,da sigur ca el e asa zis platformist,si el vede tot,adica ca omul a furat o ciocolata saracul de el,se trezeste ca la 65 de ani este comandat in fata a tuturor clientilor ca e hot,sa va fie rusine de tot,dar ca casierita scaneaza de doua ori lucrul cumparat ,despre asta nu se vorbeste ,nu merita sa te duci la Kaufland cred ca mai aveti ce sa invatati

  3. de ce afisati programul de duminica de la ora 8.00-20.00 cindma duc in fiecare duminica e inchis la ora 18.00 cum dracu nu se respecta programul ca in alte orase ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *