„Retail and e-Commerce in a new impactful era”, expo-conferința online din seria Virtualized, va avea loc pe 9 iunie 2020

Pe data de 9 iunie 2020, începând cu ora 14.00, va avea loc expo-conferința online Retail and e-Commerce in a new impactful era, un eveniment ce face parte din seria Virtualized, primul concept de expo-conferințe online din România organizate pe propria platformă software, lansat de UNIVERSUM. Publicația retail-FMCG.ro este partener media unic al evenimentului.

Virtualized

La cel de-al treilea eveniment Virtualized – Retail and e-Commerce in a new impactful era– sunt așteptați peste 500 de profesioniști din industria de Retail, Pharma, Banking și FMCG, dar și reprezentanți ai magazinelor online.

Speakeri confirmați

Numele confirmate la eveniment sunt: Janice B Gordon, Guest speaker, fiind un cunoscut consultant, autor, speaker internațional și Customer Growth Expert, Simon Bentley, Retail Development Consultant, Cătălin Samara, Chief Operations Officer al Carrefour, Marius Vasile – BDM Enterprise Business Team, SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA, Miruna Mitu, Online Marketing & Communication Manager al Mobexpert și Robert Berza, General Manager la Fashion Days.

Evenimentul este alcătuit din două track-uri de conținut care vor fi disponibile simultan pe platformă: unul dedicat industriei de retail și celălalt dedicat industriei e-Commerce.

Janice B Gordon va susține primul keynote în cadrul track-ului de e-Commerce, unde va explica de ce situația provocată de COVID-19 reprezintă o oportunitate de a repoziționa oferta clienților în mediul online și de ce companiile trebuie să se concentreze mai mult pe campanii dedicate fanilor și urmăritorilor.

Simon Bentley este keynote speaker în cadrul track-ului de retail, cu peste 25 de ani de experiență în cele mai mari companii de retail din Marea Britanie și branduri internaționale. Simon va prezenta, în fața unei audiențe de profesioniști din industria de retail, pharma, banking și FMCG, care sunt pașii necesari pentru a reseta industria în această perioadă, astfel încât să rămână relevantă.

Virtual Expo Area

Virtual Expo Area este zona în care participanții vor găsi standurile 3D ale partenerilor și unde vor putea afla mai multe despre soluțiile pe care le prezintă direct de la reprezentanții companiilor. În plus, Virtualized folosește un chat interactiv și un sistem de întâlniri video prin intermediul căruia participanții pot interacționa pe tot parcursul evenimentului și pot crea noi legături de business

Înregistrare eveniment

Pentru cei interesați să afle mai multe informații despre evenimentul Virtualized: Retail and e-Commerce in a new impactful era pot accesa site-ul www.virtualized.ro.

Partenerii Virtualized: Retail and e-Commerce in a new impactful era sunt:

<> Retail Track, broadcasted by RBC

<> e-Commerce Track, broadcasted by E.ON Romania

<> Conference Engagers: SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA, certSIGN, 2checkout Digital Enablers: Fujitsu, ArtCor, ExpertSender, Infinite IT Solutions, NIXAP, WEFORWEB, Expert Software, Sedona, Xfleet, InfoTouch, Stockbinder

Publicația retail-FMCG.ro este partener media unic al evenimentului.

Conferințele Virtualized

În urmă cu o lună, UNIVERSUM a lansat Virtualized, primul concept de expo-conferințe online din România organizate pe propria platformă software.

Conferințele Virtualized, gândite inițial ca replici ale scenelor din cadrul evenimentelor tech de referință pentru piața locală, Bucharest Tech Week și GoTech World, au înregistrat la primele două ediții rezultate peste așteptările organizatorilor. Printre companiile care s-au alăturat până acum evenimentelor Virtualized, se numără: ING Tech Romania, Luxoft, SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA, E.ON Romania, RBC, certSIGN, Bittnet și Druid.

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *