Votat Produsul Anului România celebrează câștigătorii competiției prin albumul Inovație și Artă, dedicat ediției 2020

Începând din 2009, competiția Votat Produsul Anului România premiază produsele și serviciile inovative din diverse domenii, de la bunuri de larg consum (FMCG) până la suplimente alimentare, servicii bancare și de telecomunicatii, pe baza celui mai mare studiu de piață realizat în rândul consumatorilor români.

Votat Produsul Anului

În fiecare an, câștigătorilor le este dedicată Gala de decernare a premiilor, pentru a celebra cele mai valoroase înscrieri. 

Asistăm însă la un an 2020 plin de provocari, iar restricțiile datorate contextului Covid-19 au determinat regândirea acestui moment culminant al competiției, plin de emoție și entuziasm.

Păstrând spiritul inovator al competiției, Gala Votat Produsul Anului a devenit Galeria Votat Produsul Anului și astfel s-a născut ideea albumului “Inovație și Artă”, în care proiectele premiate ale anului 2020 au devenit sursa de inspirație pentru 4 creatori români: Alexandra Radu, Artisano Romeno, Calin Georgescu și Mircea Tocaci. Fiecare companie câștigătoare, a fost celebrată, alături de trofeu, printr-o piesă de artă unică – fie ea pictură, sculptură, lucrare ceramică sau fotografie abstractă.”, a declarat Mihaela Paduraru, Country Manager Votat Produsul Anului® Romania.

Votat Produsul Anului

În România, marca Votat Produsul Anului® este înregistrată la OSIM din 2008 și este reprezentată de către agenţia de comunicare Media Concept Store, care coordonează şi gestionează activităţile întregului proiect. 

Studiul de piaţă din 2020 a fost realizat online, pe 30 de categorii, de Exact Business Solutions, pe un eşantion de 5469 de consumatori români, reprezentativ pentru populaţia din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 şi 54 de ani, utilizatori de internet. Studiul a avut loc în perioada 6 martie – 9 aprilie 2020. 

În studiu se pot înscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovaţie în ultimele 18 luni anterioare startului competiţiei.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *