Înscrierile pentru ediția 2021 a competiției Votat Produsul Anului sunt deschise

În fiecare toamnă, în România începe perioada de înscrieri pentru competiția Votat Produsul Anului, competiție ce premiază produsele inovative pe baza votului consumatorilor români, exprimat de aceștia în urma unui amplu studiu de piață, realizat pe un eșantion de minim 4000 persoane. Înscrieri și detalii legate de competiția Votat Produsul Anului® 2021, la adresa: mihaela.paduraru@produsulanului.com.

Votat Produsul Anului

În acest moment, este deschisă cea de-a XII-a ediție a competiției Votat Produsul Anului, iar brandurile se pot înscrie pana la data de 15 Februarie 2021, cu inovaţii lansate pe piaţa românească după 1 septembrie 2019.

Pentru branduri, Votat Produsul Anului este un util instrument de marketing. Atunci când produsele câştigătoare folosesc acest logo pe ambalaj şi în comunicarea lor către consumatori, s-a demonstrat că acesta reprezintă un ajutor în creşterea vânzărilor, creşterea canalelor de distribuţie sau creşterea loialităţii faţă de produs. 83% dintre respondenți au declarat că ar cumpăra un produs ce poartă eticheta Votat Produsul Anului.

Categorii de produse participante

Produsele și serviciile înscrise pot aparține unor diverse segmente precum: bunuri de larg consum (FMCG), sectorul bancar, asigurări, telecomunicații, pharma, electrocasnice, bricolaj (DIY, Hoem Improvement și Gardening).

Logo-ul Votat Produsul Anului 2021 va insoti produsul câștigător timp de 12 luni de la câștigarea acestei distincții, începând cu luna mai 2021, în toate materialele de comunicare ale produsului, precum și pe ambalaj.

Titulatura Votat Produsul Anului® 2021 este câștigată pe baza a trei criterii – inovație, atractivitate și intenție de cumpărare – evaluate de consumatori în cadrul studiului de piață.

Despre câștigătorii ediției 2020 a competiției în România, puteti găsi detalii accesând linkul urmator: https://produsulanului.com/castigatori/castigatorii-din-2020/

Votat Produsul Anului

Votat Produsul Anului

Competiţie internaţională ce premiază produsele inovative, activând în prezent în peste 40 de ţări. În România, marca Votat Produsul Anului® este înregistrată la OSIM din 2008 și este reprezentată de către agenţia de comunicare Media Concept Store, care coordonează şi gestionează activităţile întregului proiect. Studiul va fi efectuat de compania specializată de research, EXACT Business Solutions și va avea loc în perioada martie – aprilie 2021 iar caștigătorii vor fi desemnați în luna mai 2021.

Pentru înscrieri și detalii:  mihaela.paduraru@produsulanului.com.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *