WOF EXPO Bratislava (6 – 8 octombrie 2021), un eveniment B2B inovativ dedicat întregului lanț de aprovizionare, cu focus pe logistică

Între 6 și 8 octombrie 2021, va avea loc la Bratislava – Slovacia prima ediție a evenimentului internațional WOF EXPO (World of Freight), un eveniment B2B inovativ dedicat întregului lanț de aprovizionare, cu focus pe logistică, care va include o zonă expozițională, mai multe conferințe, dar și o zonă pentru întâlniri B2B. WOF EXPO va fi, pentru 3 zile, principalul hub logistic din regiunea CEE și va oferi numeroase oportunități de afaceri în întreaga regiune. WOF EXPO Bratislava va fi prima expoziție dintr-o lungă serie de evenimente, care se va muta anual în diferite țări din regiunea CEE, cu scopul de a crea o platformă comună și stabilă pentru companiile din întreg lanțul de aprovizionare: producători, importatori, retaileri, în strânsă legătură cu furnizorii de servicii, soluții și echipamente pentru diferite industrii. Înregistrare vizitatori din România cu 50% discount (în limita a 500 de bilete) și rezervare standuri expoziționale cu 30% discount pentru companiile din România, până la data de 31 august. WOF EXPO se va desfășura și în România, la București, în 2023, în parteneriat cu compania Retail FMCG Media, unicul partener pentru România al WOF EXPO.

WOF EXPO

WOF EXPO Bratislava: 10.000 de participanți din peste 45 de țări, 250 de standuri

Prima ediție WOF EXPO de la Bratislava va aduna, în perioada 6 – 8 octombrie 2021, peste 10.000 de participanți din peste 45 de țări. Evenimentul va avea diferite componente, precum:

 • o zonă expozițională cu 250 de standuri, împățite pe diferite categorii de companii
 • 4 zone pentru conferințe, împărțite pe diferite tematici: transport & logistics stage/ innovation stage/ eCommerce stage/ parteners stage, unde speakeri de top din întreaga lume vor aduce un conținut valoros participanților. Floor plan-ul evenimentului
 • peste 20 de seminarii și discuții cu grupuri axate pe tendințe, provocări și oportunități care afectează lanțul de aprovizionare.
 • o zonă specială pentru întâlniri B2B – Vip Networking Lounge
 • Gala Premiilor WOF, cu premii decernate pentru 9 categorii. Premiile WOF Expo 2021 vin după an incredibil de dificil. Ultimele 12 luni au demonstrat cu siguranță importanța fascinantului sector logistic. Premiile WOF Expo sunt o oportunitate de a prezenta munca remarcabilă realizată în sectorul logisticii, comerțului electronic și lanțului de aprovizionare.

Rezervare standuri expoziționale cu 30% discount

Companiile din România care doresc să rezerve și să achiziționeze un stand în cadrul expoziției WOF EXPO, beneficiază de un discount de 30% până la data de 31 august 2021

Rezervare standuri

Lista cu expozanți

Înregistrare vizitatori cu 50% discount

Vizitatorii din România pot folosi pentru înregistrarea la evenimentul WOF EXPO codul promoțional FMCG50WOF2021, care conține un discount de 50%, valabil până la data de 31 august 2021, în limita a 500 de bilete.

Înregistrare vizitatori

Program & tematică

Programul WOF EXPO 2021 se bazează pe cinci piloni:

 1. Digitalizare
  Digitalizarea logisticii și a lanțului de aprovizionare este inevitabilă pentru a elibera întregul potențial al celei de-a 4-a Revoluții Industriale. Ajută la reducerea complexității logisticii și face lanțurile de aprovizionare intermodale mai transparente și sistematizate.
 2. Inovații
  Inovațiile străbat logistica și am văzut câteva transformări uimitoare în ultimii ani. Scopul larg al tehnologiilor inovatoare are impact asupra sistemului logistic global pentru a funcționa mai rapid, mai eficient și mai fiabil.
 3. eCommerce
  Livrarea cu roboți și drone, livrarea în aceeași zi sau tehnologia inteligentă și senzorii nu mai sunt elemente din viitor, ci fac parte din viața noastră de zi cu zi. Totuși, toate aceste comodități vin cu un preț – modul de a reduce criminalitatea cibernetică și de a preveni atacurile cibernetice și frauda
 4. Green Deal
  Tranziția către o economie curată și neutră din punct de vedere climatic reprezintă un obiectiv. Suntem gata să începem să abordăm în mod deschis riscul climatic și oportunitățile de creștere cu emisii reduse de carbon.
 5. Start-up-uri
  Cunoașteți start-up-uri emergente care vor avea impact asupra afacerii logistice, aduceți informații inovatoare în industrie și dezvoltați soluții inovatoare potrivite pentru sectorul dvs.

WOF EXPO 2023, la București

Dacă prima ediție a evenimentului WOF EXPO se va desfășura în acest an la Bratislava – Slovacia, anul viitor evenimentul își va continua periplul prin Europa Centrală și de Est la Praga – Cehia, în 2023 va poposi la București – România, iar în 2024 evenimentul va avea loc la Viena – Austria. După care seria de evenimente va continua și în alte țări din CEE, cu scopul de a crea în acest spațiu eropean o platformă comună și stabilă pentru companiile din întreg lanțul de aprovizionare: producători, importatori, retaileri, în strânsă legătură cu furnizorii de servicii, soluții și echipamente pentru diferite industrii.

Evenimentul care va avea loc la București în 2023 va fi organizat de WOF EXPO în colaborare cu compania Retail FMCG Media, unicul partener pentru România al WOF EXPO.

Mai multe detalii la revista@retail-fmcg.ro/ tel. +40754.331.043

WOF EXPO

WOF EXPO 2021, care va avea loc în perioada 6 – 8 octombrie 2021, în centrul de evenimente Incheba Expo din Bratislava – Slovacia, pune la dispoziție instrumente de networking de top, care permit participanților să utilizeze la maxim 3 zile de expoziții și conferințe, să creeze o serie de oportunități de afaceri și să își extindă rețeaua. În mod foarte aplicat, evenimentul aduce în prim plan și întâlniri 1 la 1, un VIP Networking Lounge, o zonă dedicată Startup-urilor și mai multe evenimente de networking WOF Connect Cocktail.

Mai multe detalii la revista@retail-fmcg.ro/ tel. +40754.331.043


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *