Mascuta_Vesela_Nou

Concluzii după Zilele Biz, cel mai puternic eveniment de afaceri din România

Săptămâna trecută a avut loc a 16-a ediție a conferinței Zilele Biz, care timp de cinci zile, a reunit peste 1.000 de profesioniștii din cinci domenii cheie în business, precum Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing. Revista retail-FMCG.ro este partener media permanent al evenimentului.

Zilele BizEchipa Biz a reunit liderii din businessul românesc, dar și speakeri internaționali, care au reușit în ciuda tuturor piedicilor, datorită viziunii și inovației, care și-au spus în premieră poveștile de succes și lecții de viață care schimbă destine de business și te ajută să întelegi în ce direcție trebuie să mergi.

Pornind de la sloganul It’s Business Show Time!, ediția 2017 i-a celebrat pe oamenii care reprezintă modele de reușită în lumea afacerilor, care au urmat cu ambiție drumul către performanță.

Participanţii au avut ocazia să interacţioneze şi să discute oportunităţi de business cu profesionişti din peste 300 de companii de top, cunoscute la nivel global.

5 zile de conferinţe

Ca în fiecare an, echipa Biz a pregătit participanţilor cinci zile de conferinţe, prezentări şi dezbateri pe cele mai dinamice domenii din economia românească: Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR şi Media & Marketing.

Zilele de conferință au purtat invitații într-o călătorie inspirațională și au oferit o serie de lecții prețioase prin poveștile de succes ale antreprenorilor și managerilor de top din Romania.

Ziua Antreprenoriatului a adus în faţă oamenii de business care înfruntă cu succes provocările pieţei libere şi profesioniştii care au resursele necesare pentru a aduce companiile antreprenoriale la următorul nivel.

Exclusiv la Ziua Inovaţiei, participanţii au asistat la un workshop de design thinking realizat după modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universităţii Stanford.

În Ziua de Management s-a vorbit despre care este portretul liderului de astăzi, cum poţi ajunge CEO de la simplu angajat şi ce presupune o carieră internaţională, ce nu se învaţă la niciun MBA şi cum gândeşte un CEO.

Ziua de CSR s-a deschis cu o dezbatere provocatoare despre bani şi relaţia dintre ONG-uri şi companii, despre finanţare şi raportare.

În ultima zi, Ziua de Media & Marketing, programul a cuprins sesiuni de Brand Activism, dezbaterea Womens In Leadership, precum şi prezentări despre cum să facem publicitatea din nou interesantă, inovaţia constructivă şi schimbarea exponenţială a lumii prin ‘Oceanele Albastre’, dar şi despre cum uneori este timpul pentru „Think inside the box”.

Cei mai puternici oameni de afaceri din România au urcat pe scena Zilelor Biz, unde și-au exprimat viziunea despre tendințele 2018 și cele mai noi strategii din fiecare domeniu de activitate. Nu au lipsit nici workshopuri, lansări de proiecte și studii cu impact în toate domeniile de business.

Ultima zi a maratonului de business, a prezentat rochia viitorului în cadrul “Foraeva Cocktail Party”. Celebra creație Foraeva semnată de designerul Lana Dumitru și arhitectul Vlad Țenu a venit în premieră, în România, la Zilele Biz 2017. Artizanii Foraeva, au vorbit despre munca din spatele proiectului inedit, în care arta atinge noi repere ale perfecțiunii cu ajutorul tehnogiilor digitale.

Zilele Biz

De 16 ani, Zilele Biz este cel mai relevant eveniment business-to-business din România. Conferința maraton de cinci zile prezintă cinci domenii de business Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing. Audiența este specializată pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei. Cu fiecare ediție, Zilele Biz se diferențiază de celelalte evenimente din piață prin invitați și conținut de calitate și invitați care înțeleg că o prezentare bună nu înseamnă un „profil de companie”.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Concluzii după Zilele Biz, cel mai puternic eveniment de afaceri din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: