10 saptamani de Tuborg Christmas Brew in Romania

Editia limitata Tuborg Christmas Brew este lansata pentru al XI-lea an consecutiv. Dedicata sarbatorilor de iarna, berea semnata URBB (United Romanian Breweries Bereprod) este un simbol al inceputului sarbatorilor de sezon si va ramane pe piata timp de doar 10 saptamani.

Cu un gust mai tare si mai aromat, avand un continut de alcool de 5.6%, Tuborg Christmas Brew este berea speciala cu gust de sarbatori. In fiecare an, ea da tonul petrecerilor si este disponibila de la inceputul lunii noiembrie pana la 31 decembrie.

Cel de-al XI-lea an consecutiv de Tuborg Christmas Brew ne dovedeste ca aceasta este una dintre cele mai asteptate si cerute din portofoliul nostru. In lunile noiembrie-decembrie, Tuborg Christmas Brew reprezinta 40% din volumul de vanzari al Tuborg si aproximativ 5% din totalul de vanzari anuale.

Ne asteptam ca si in acest an cantitatea de bere vanduta in sezon sa devanseze cu 3-5% vanzarile din 2009”, afirma Doron Zilberstein, Vice Presedinte Marketing URBB.

Iubitorii brandului Tuborg se vor putea delecta si in acest sezon cu bautura ce aduce gustul celebrarii Craciunului, care se va gasi pe piata in sticla albastra de 0.33L si doza de 0.5L. Noutatea de anul acesta este lansarea pachetului special de sarbatori Tuborg Christmas Brew de 3+1 doze, un motiv numai bun pentru a sarbatori impreuna cu prietenii ori familia. Berea brun-roscata, cu aroma dulce, proaspata de caramel si cereale, merge excelent cu retetele de Craciun specific romanesti.

Si anul acesta, potrivit traditiei Tuborg Christmas Brew, in prima zi de vineri a lunii noiembrie, primele beri vor da tonul sarbatorilor de iarna. Astfel ca in seara de 5 noiembrie, primele sticle de bere vor fi desfacute in peste 70 de locatii din 13 orase din tara. Echipe de cate doua craciunite vor aduce primele 7.152 de sticle albastre pe care le vor imparti consumatorilor in locatii si vor porni distractia iernii pe fundalul cunoscutei melodii Tuborg Christmas Brew.

Cu toate ca amatorii brandului recunosc imediat cromatica designului albastru cu alb al produsului, putini stiu ca Tuborg Christmas Brew a fost initial lansata in 1980, ca o reclama Tuborg dedicata perioadei Craciunului. Succesul de care s-a bucurat a stat la baza crearii si dezvoltarii berii speciale din portofoliul Tuborg, care a devenit astfel berea care aduce pofta sarbatorilor de iarna.

Aflată de peste 27 de ani in topul preferintelor bautorilor de bere din Danemarca, locul in care a fost produsa pentru prima data in lume, Tuborg Christmas Brew a creat traditia lansarii simultane a editiilor din Romania cu cele din Danemarca, Germania, Rusia si alte tari europene.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *