1000 de zâmbete pentru 1000 de copii de la HapiHap

Campania “1000 de zâmbete pentru 1000 de copii” realizată sub umbrela brandului HapiHap, aparţinând producătorului TITAN S.A., s-a derulat începând cu jumătatea lunii noiembrie 2011 în centrul Carrefour Orhideea din București, oferind consumatorilor români posibilitatea de a oferi un cadou unuia dintre copiii cu vârste de până la 18 ani aflați în grija FARA, Ovidiu Rom și Acsis.

De sărbători, HapiHap a adus “1000 de zâmbete pentru 1000 de copii” cu sprijinul fundaţiei FARA, asociației OvidiuRom și asociației ACSIS. Copiii vizați de campanie se află în grija fundației FARA și a asociațiilor OvidiuRom și Acsis, atât în centrele din București cât și în alte locații din țară iar donațiile au avut vizat latura educațională, punându-se accentul pe rechizite și jocuri educative, pe lângă colectarea de jucării pentru cei mai mici dintre beneficiari.

„HapiHap și-a propus să abordeze diferit această campanie: fiecare copil a spus ce își dorește și astfel fiecare consumator a putut să aleagă un cadou direct pentru unul dintre beneficiari, cumpărând și donând jucării, cărți de colorat, rechizite, acuarele sau plastilină, după caz. În săptămânile dedicate strângerii de cadouri pentru copii, am avut șansa de a interacționa direct cu consumatorul și ne-a bucurat faptul că românii au îmbrățișat acreastă campanie și au vrut să contribuie într-un număr atât de mare”, a declarat Violeta Niculae, Marketing Manager Titan.

La începutul lunii decembrie, reprezentanţii Titan au înmânat produsele copiilor din centrele pe care le-au vizitat din zona Bucureștiului, s-au jucat cu micuții și au încercat să afle mai multe de la ei despre lucrurile care îi fac să zâmbească.

Donațiile pentru centrele din afara Capitalei vor fi înmânate copiilor în zilele următoare, astfel încât fiecare dintre micuți să primească cadoul cumpărat pentru ei de către consumatorii români până la vacanța de Crăciun .

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,838 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » 1000 de zâmbete pentru 1000 de copii de la HapiHap
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: