100,000 halbe de GUINNESS inchinate in cinstea lui Arthur

Peste 15,000 mii de români au sărbătorit joi, 22 septembrie, ziua fondatorului celei mai bine vândute beri negre la nivel internaţional- Arthur Guinness. Evenimentul a coincis cu o serie de petreceri organizate la nivel internaţional menite a celebra moştenirea lui Arthur Guinness şi anume momentul în care acesta a semnat documentul de închiriere a Berăriei din St. James’ Gate (în anul 1759) şi a putut oferi lumii berea GUINNESS.

În România a fost organizat un adevărat marathon de urări adresate fondatorului Arthur, dat fiind că în 23 de oraşe adevăraţii fani ai GUINNESS au ridicat halbe de bere în cinstea acestuia. În total, în cele trei zile în care a fost sărbătorit numele creatorului GUINNESS, peste 50,000 de români au fost alături pentru a-l celebra pe Arthur şi peste 100,000 de halbe de bere au fost ridicate în cinstea acestuia. În Bucureşti, în Arthur Irish Pub, trupa Shannon a susţinut un concert tradiţional de muzică irlandeză.

Arthur Guinness a lăsat în urmă o moştenire remarcabilă, care se extinde dincolo de berea legendară cunoscută la nivel internaţional. Guinness a fost un vizionar şi un filantrop, care încă de la început a făcut tot posibilul ca afacerea lui să aducă valoare angajaţilor, comunităţii locale, oraşului Dublin sau regiunilor unde era prezentă. Moştenirea filantropică a lui Arthur Guinness a rămas un element definitoriu al brandului până în ziua de astăzi, evenimentele de anul acesta având ca scop dezvoltarea fondului Arthur Guinness, o instituţie ce susţine  antreprenorii sociali din toată lumea..

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *