Marca privata sau brand ?

La inceputul anului va ceream parerea asupra magazinului preferat si motivatia ce sta in spatele acestei alegeri si a fost un exercitiu interesant.

Cum obisnuinta de consum s-a mai modificat de atunci, as dori sa ma ajutati cu parerea voastra, raspunzand la doua intrebari, pentru a vedea, de data asta, catre ce tipuri de magazine va indreptati pentru cumparaturi dar, mai ales, ce tipuri de produse cumparati ?

In cazul de fata, cand spun tipuri de produse, ma refer la cele cu marca proprie ( produse cu marca magazinului respectiv, avand pretul cel mai mic de la raft. Ex Clever, Aro, Carrefour, No 1, Winny, Real Quality etc ) si la produsele cu brand-uri mai cunoscute.

Asadar, rogu-va raspundeti-mi la doua intrebari simple :

1. In ce magazin iti faci cumparaturile mari ? Cumparaturi mari inseamna acele cumparaturi planificate ( eventual cu shopping list ) cu produse de necesitate  si in cantitati necesare pentru o perioada mai mare de timp. Raspunsul poate fi multiplu.

2. Ce tipuri de produse iti cumperi din magazinul tau preferat ?

Va multumesc 🙂

2performant.com

4 comentarii la „Marca privata sau brand ?”

  1. Pingback: Marca privata sau brand ? - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Pingback: Twitted by Pescaripenet

  3. Pingback: Twitted by mihai_pintilie

  4. Pingback: Rezultat poll Marca privata sau brand | TRI CONSULTANCE servicii de merchandising si listare in Key Accounts, retail & FMCG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *