56% dintre români consideră că fructele ne influențează pozitiv starea de spirit

Conform unei cercetări realizate la cererea Granini de către IRSA Center, românii consideră că fructele şi consumul de fructe au un impact pozitiv asupra stării noastre de spirit. Astfel, 56% dintre români consideră că fructele ne influenţează starea de spirit în sens pozitiv într-o foarte mare măsură, în timp de 30% se declară influenţaţi în mare măsură de fructe.

Mărul se află în topul clasamentului celor mai iubite fructe de către români (18%), fiind urmat îndeaproape de către portocală (16%), banană (9%), piersică (8%) şi struguri (7%). Românii consumă şi fructe exotice, în topul preferinţelor lor aflându-se ananasul (26%), kiwi (22%) şi fructul de mango (15%).

“Cercetarea realizată de către ISRA Center ne arată că Ziua Naţională a Fructelor, sărbătoarea fructelor iniţiată de Granini, are până în prezent, peste 86% de adepţi, adică acei români pe care consumul de fructe îi face fericiţi in mare si foarte mare masura. Sperăm ca, promovând în continuare consumul zilnic de fructe, să ajungem la o rată de 100% de români care se declară influenţaţi în mod pozitiv de fructe şi de sucurile de fructe” a declarat Doron Zilberstein, Vicepreşedinte Marketing URBB.

Vara aceasta, Granini a sărbătorit fructele preferate ale românilor printr-o serie de evenimente şi acţiuni ce au culminat cu petrecerea din Bucureşti, pe data de 18 iunie, când a fost sărbătorită Ziua Naţională a Fructelor.

In total, peste 51.000 de oameni au fost prezenti la cele 4 evenimente dedicate de Granini fructelor din Timisoara, Iasi, Brasov si Bucuresti. Pe parcursul intregii campanii, evenimentele din cele patru orase, caravana si samplingul national, Granini a interactionat direct cu un numar de peste 212.000 de persoane.

Campania Ziua Naţională a Fructelor a reprezentat o adevărată mobilizare de forţe. Un număr impresionant de fructe (33.500) a fost folosit pentru a promova consumul acestora şi a sucurilor naturale din fructe. În mediul online, patru bloggeri (Cabral, Adrian Ciubotaru, Simona Tache şi Adi Hadean) au militat pentru consumul fructelor şi au susţinut cauza unui fruct.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *