70 tone de lapte în plus pe zi, ca urmare a programului de dezvoltare a fermelor susținut de Danone

Danone România continuă tradiţia conferinţelor dedicate fermierilor parteneri, cu o nouă ediţie organizată la Bucureşti, sub deviza „Un parteneriat de calitate, pentru un viitor de succes”. Anul acesta, 40 de fermieri au luat parte la conferinţa ce a avut drept temă identificarea de noi soluţii pentru a creşte cantitatea şi calitatea laptelui proaspăt livrat către Danone, în condiţiile unei activităţi eficiente şi sustenabile în fermă.

Conferinta nationala a fermierilor parteneri Danone - 1Colaborarea Danone cu fermierii din România a început acum 15 ani, când au fost fabricate primele produse Danone în România, şi s-a dezvoltat de la an la an, în direcţia consolidării unor parteneriate durabile, acordând o atenţie deosebită îmbunătăţirii continue a calităţii laptelui proaspăt colectat de la fermele din România.

„Pentru Danone, fermierii nu sunt doar furnizori de lapte, ci parteneri apropiaţi de afaceri, iar relaţia noastră se bazează pe o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea producţiei de lapte de calitate în România. Asigurarea celor mai bune resurse de lapte din fermele româneşti a fost întotdeauna o prioritate pentru Danone, deoarece reprezintă un factor cheie ce asigură superioritatea produselor noastre. Angajamentul Danone faţă de fermierii români s-a concretizat în susţinerea unui program, totalizând investiţii de peste 22 de milioane de lei în 8 ani, care a avut ca scop creşterea producţiei de lapte şi a calităţii laptelui de la fermele mari şi mici. Mă bucur că această conferinţă a reconfirmat interesul ambelor părţi pentru un parteneriat benefic, de lungă durată, în care succesul fermierilor este succesul nostru şi reciproc” declară Dieter Schulz, director general Danone Europa de Sud Est

În cadrul programului „Spre Vest”, iniţiat de Danone în anul 2006, fermele partenere din România au investit în peste 3.500 juninci de rasă şi 21 săli de muls, ceea ce a dus la o producţie suplimentară de 70 de tone de lapte pe zi. În acest an se află în derulare încă 6 proiecte, iar alte 2 vor fi demarate în curând. Programul Danone de sprijin pentru dezvoltarea fermelor producătoare de lapte continuă, pentru anul 2015 fiind preconizate investiţii ce depăşesc 1 milion de Euro.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » 70 tone de lapte în plus pe zi, ca urmare a programului de dezvoltare a fermelor susținut de Danone
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: