9.000 de români au primit în dar primele sticle de Tuborg Christmas Brew

Respectând tradiţia începută acum 12 ani, Tuborg Christmas Brew a organizat şi anul acesta bine cunoscutele petreceri albastre, în cadrul caravanei Tuborg Christmas Brew. Timp de cinci săptămâni, caravana a străbătut 10 oraşe din România şi s-a oprit în 60 de locaţii, unde peste 9.000 de români au primit în dar primele sticle de Tuborg Christmas Brew de anul acesta.

Echipa Tuborg Christmas Brew, formată din celebrele crăciuniţe albastre, însoţite de Tuborg Party Manager, Radu Vlăduţ au oferit pe lângă berea cu gust special de sărbătoare şi alte cadouri în total, 50 000 de persoane fiind premiate de caravana Tuborg Christmas Brew.

Aşa cum a fost deja publicul obişnuit, caravana Tuborg Christmas Brew a început anul acesta în primul week-end al lunii noiembrie. Astfel, în zilele de 04 si 05 noiembrie, 12 locaţii din Centrul Vechi al Capitalei au fost vizitate si au fost oferite peste 1000 de premii constând în sticle de bere şi obiecte promotionale marca Tuborg Christmas Brew. Ulterior, caravana a poposit in Cluj Napoca, Timişoara, Oradea, Braşov, Sibiu, Galaţi, Braila, Iaşi şi Ploieşti aducand atmosfera de sarbatoare mai aproape.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » 9.000 de români au primit în dar primele sticle de Tuborg Christmas Brew
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: