ABC Tech – primul an, primul milion

Trăim într-o lume în care numărul gadgeturilor de pe planetă a depăşit numărul oamenilor. Vorbim de o nouă „specie” inteligenţă care se înmulţeşte chiar mai rapid decât noi. Dar oricât de deştepte ar fi aceste gadgeturi, ele au nişte nevoi elementare: să fie încărcate, curăţate, protejate sau susţinute.

ABC TechDe un an de zile, ABC Tech îndeplineşte aceste nevoi cu baterii externe, cabluri de date universale, încărcătoare auto şi de camera, căşti audio, folii de protecţie sau suporturi pentru telefoane.

ABC Tech propune tuturor comercianţilor din retailul alimentar – şi nu numai – un nou concept de vânzări care reinventează cumpărăturile de impuls din zona caselor de marcat, spaţiul unde îşi fac loc gadgeturile şi accesoriile de mobil ABC Tech.

ABC Tech – o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro în primul an de activitate

Accesoriile ABC Tech nu sunt doar colorate ca nişte bomboane, ci sunt şi aşezate lângă bomboane, în zona caselor de marcat, în magazinele Carrefour, Cora sau în benzinăriile MOL. Un astfel de parteneriat de succes, între produse folositoare şi locul în care ai nevoie de ele, le-a adus celor de la ABC Tech o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro în primul an de activitate.

ABC Tech pune la dispoziţie o gamă diversificată de gadgeturi şi accesorii premium, universale, realizate cu o deosebită atenţie asupra detaliilor, unele dintre ele fiind lansate în premieră în România:

– accesorii telefonie – încărcătoare auto reţea, căşti audio, cablu date universal, baterii externe, folii sticlă securizată, soluţii de curăţat şi dezinfectat ecranul (toate accesoriile sunt universale potrivindu-se pentru orice tip de telefon)
– brichetă electonică cu încărcare la USB – în premieră în România
– baterii AA cu încărcare la USB – în premieră în România
– gadgeturi de sezon, cum ar fi suporţi bike universali pentru orice telefon sau boxe wireless rezistente la stropi de apă.

abc-stand-allProdusele ABC Tech sunt gadget-uri foarte practice, accesibile şi de nelipsit, disponibile într-o gamă variată de culori vibrante, pentru a putea alege culoarea care să completeze stilul personal. ABC Tech vin cu un display special care economiseşte timp şi spaţiu, fără a lua din spatiul existent, destinat produselor de impuls. Cu alte cuvinte, toate produsele se livrează în cutii de transport care se transformă imediat în standuri de prezentare şi vânzare.

Iar pentru că oameni cu telefoane sunt peste tot în lume, ABC Tech plănuieşte să-şi extindă aria de livrare a produselor nu doar în Roamnia, ci şi în Tunisia, Egipt, Lituania, Estonia, Letonia, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Grecia, Irlanda, Ungaria, Austria, Serbia, Italia şi Bosnia. Şi, cine ştie, poate în curând vor disponibile şi la casa de marcat din magazinul tău.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.abctech.net/contact.

ABC Tech – Easy. No Fuss

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *