ABSOLUT lansează campania Transform Today

ABSOLUT lansează Transform Today, cea mai nouă provocare creativă a brandului, o campanie ce dorește să scoată în evidenţă latura creativă din noi toți și să inspire noi transformări artistice, prin limbajul comun al artei.

absolut

“Transform Today este mesajul pentru o generație creativă, pentru care nimic nu este predeterminat și care este gata să preia controlul asupra viitorului ei. Ziua de maine o creăm chiar noi”, a declarat Jonas Tåhlin, VP Global Marketing ABSOLUT.

ABSOLUT este în sine unul dintre brandurile aflate într-o evoluție și transformare continuă. Suntem o sursă de inspirație pentru artiști din întreaga lume care vor să evolueze mereu și să găsească noi forme de expresie a creativității lor. Credem în puterea lor de a contura mereu o lume nouă și incitantă”, a declarat Dumitru Titică, Director de Marketing Pernod Ricard România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *