ABSOLUT Vodka lansează “Make a Move”, noua sa campanie creativă

ABSOLUT Vodka, parte din portofoliul companiei Pernod Ricard, co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, lansează “Make a Move”, noua sa campanie creativă, pentru toate dorințele de pe wishlist care se pot îndeplini prin puterea colectivă, ocazie cu care lansează și noua sticlă în ediție limitată – ABSOLUT Movement.

Într-un context în care totul s-a mutat în online, ABSOLUT inspiră forța lui împreună și anticipează interacțiunile mult așteptate în offline prin experiențe aici și acum –  punem emoții laolaltă, ne unim prin diversitate, traversăm bariere, ne reconectăm, dăm tonul și setăm energia pentru viitoarele conexiuni in real life.

ABSOLUT încurajează consumatorii să păstreze aceste good vibes și planuri pentru viitor, pe o platforma comună – www.bettertogether.ro. Aici, spiritele libere se reconectează, creează, rămân împreună în online și pun în mișcare un vis comun – marile festivaluri care au fost mereu pe lista must-happen a tuturor. Platforma va mixa interacțiunile digitale cu energia de party, dezvăluind recompense și experiențe pe parcurs.

Make a move for Tomorrowland – Cheers & Create with Absolut

Până la reîntâlnirea pe ringul de dans, spiritul Absolut rămâne să inspire și să pună lucrurile în mișcare. Campania se desfășoară în trei etape, până la finalul lui 2021, iar Make a Move înseamnă toate instinctele creative care pot fi consumate și transpuse în forme vizuale pe platforma online.

Odată ce acestea prind contur, se transformă în premii, de la cele mai spontane – sticle ABSOLUT, neon signs sau postere și până la recompense once-in-a-lifetime –  10 abonamente duble, cazare și transport la următoarea ediție Tomorrowland, oferite în prima etapă a campaniei.

Mișcarea creativă are și un simbol: noua sticlă în ediție limitată Absolut Movement

Odată cu noua campanie, brandul de vodka continuă și seria edițiilor limitate lansate în fiecare an. Design-ul sticlei ABSOLUT Movement surprinde semnificația Make a Move –  o spirală de emoții, dorințe, contexte, gânduri și idei care converg în diversitate și emană good vibes împreună.

Pe plan local, spirala este animată de voci creative din online ca Lorelei Bratu, Andreea Verde, Robert Rațiu și Alexander White. Autentici și convingători, cei patru creatori de conținut au strâns în jurul lor comunități unite prin dorințe și valori comune – pozitivitate, self-love, diversitate, pasiune. Pentru Make a Move, ei generează conținut inspirațional care surprinde și pune în mișcare forța lui împreună.

Sticla în ediție limitată este disponibilă pe rafturile marilor rețele de hypermarket-uri din toată țara și online pe www.emag.ro.

Participanții se pot înscrie pentru a câștiga pachetele Tomorrwoland pe bettertogether.ro până pe 31 ianuarie 2021. Anul viitor, campania Make a Move va continua cu alte premii și experiențe, ce vor fi dezvăluite pe parcurs.

ABSOLUT Vodka

ABSOLUT Vodka este al patrulea cel mai mare brand premium din categoria băuturilor spirtoase din lume. Fiecare sticlă este produsă în Åhus, sudul Suediei. Compania Absolut, pare din Pernod Ricard, care deține unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din categorie, este responsabilă de producția, strategia de marketing și de inovația pentru brandurile ABSOLUT Vodka, Malibu, Kahlúa, Wyborowa, Luksusowa și Frïs. Compania Absolut face

Pernod Ricard

Pernod Ricard este co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, creat în 1975 de fuziunea dintre Ricard şi Pernod, Grupul deţine în prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Ballantine’s, ABSOLUT Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouët si Jacob’s Creek. Pernod Ricard are 18.000 de angajati, se dedică unei politici de dezvoltare sustenabilă şi încurajează consumul responsabil. Strategia Pernod Ricard se bazează pe 3 valori cheie care îi ghidează expansiunea: spiritul antreprenorial, încrederea reciprocă şi un simţ etic dezvoltat.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *