Activia a lansat un nou iaurt de băut cu semințe de in și mix de fructe

Activia aduce pe piață noile iaurturi Activia de băut cu semințe de in și Mango-Ananas sau Kiwi-Pară, în acord cu atenția sporită a consumatorilor pentru calitatea produselor și ingredientelor din meniul lor zilnic.

Având la bază iaurt cremos din lapte de calitate superioară, semințe de in și mixuri de fructe, acestea sunt opțiuni hrănitoare pentru pauzele dintre mese, indiferent dacă sunt consumate la birou, acasă sau în mișcare.

Cele două iaurturi noi completează gama Activia de băut și reprezintă o inovație datorită ingredientelor utilizate. Semințele de in sunt folosite pentru prima oară în rețetele Activia, oferind un plus de fibre și vitamine. În combinație cu mixurile de fructe, iaurturile sunt sățioase, putând fi consumate ca parte din gustările de care avem nevoie în pauzele dintre mese.”, spune Lavinia Barbu, Brand Manager Activia România și Bulgaria.

Semințele de in au un gust bogat în combinație cu iaurtul și sunt o sursă bună pentru un moment de revigorare. Iaurtul cu mango și ananas oferă gustul savuros al fructelor exotice, iar cel cu kiwi și pară este o combinație unică în România, cu un gust dulce-acrișor.

Noile sortimente Activia conțin, totodată, și fermentul unic Bifidus ActiRegularis, care contribuie la starea de bine digestivă. Iaurturile sunt produse în fabrica Danone din București, cu lapte majoritar de la fermieri și gospodari români.

Noile produse fac parte din gama Activia de băut, care conține și alte arome: Căpșuni şi Kiwi, Vişine, Fibre, Fructe de Pădure şi Cereale, Piersici şi Fructul pasiunii, Zmeură şi Rodie și Activia Natur.

Activia

Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial, fiind consumat în 70 de țări, de pe 5 continente. Brandul se produce în fabrica de iaurt Danone din București și a fost lansat pe piața românească în anul 2001, în prezent având un portofoliul cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic dejun, cu topper de cereale.

Prin varietatea profilurilor nutriționale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum (mic-dejun, on the go, gustare între mese sau după o cină ușoară) și sunt ușor de integrat chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

În urma unei evaluări nutriţionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutriţie din România recomandă consumul zilnic de iaurt ca parte a unei alimentații echilibrate.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *