Activia își completează gama cu o noua referință – Activia Fibre (P)

Noul Activia Fibre cumulează beneficiile asupra sănătății digestive, asigurate de fermenții lactici, cu efectul fibrelor din grâu, într-un produs gustos, ușor de transportat și de consumat acasă sau la birou, în orice moment al zilei.

Activia Fibre

O porție de Activia Fibre furnizează 6,3 g de fibre din tărâțe de grâu, contribuind – alături de alte surse de fibre, precum cerealele integrale – la accelerarea tranzitului intestinal și implicit la o bună sănătate digestivă, atât de necesară în ritmul alert actual.

25% din necesarul zilnic de fibre recomandat de specialiști pentru o alimentație echilibrată îl asigură Activia Fibre. În plus față de fibre, tărâțele de grâu sunt și o sursă de vitamine din grupul B, și de minerale: fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, mangan, seleniu.

Activia Fibre are la bază lapte, proteine din lapte, fermenți de iaurt și fermentul său special, Bifidus Actiregularis, selectat în urmă cu aproximativ 30 de ani dintr-un produs lactat tradițional și utilizat exclusiv în Activia.

Fiecare pahar conține mai mult de 4 miliarde de fermenți probiotici Bifidus Actiregularis – în plus față de fermenții obișnuiți de iaurt: Lactobacillus bulgaricus și Streptococcus termophilus. Toți acești fermenți activi din iaurt contribuie la menținerea sau refacerea florei intestinale, al cărei echilibru este extrem de important pentru sănătatea organismului. În plus, proteinele din lapte asigură produsului o calitate nutrițională superioară și o consistență cremoasă.

Într-un ambalaj practic de 171,5 de grame (150 g iaurt + 21,5 g topping), Activia Fibre este disponibil atât în hipermarketuri, supermarketuri dar și în magazine de promixitate. Combinație perfectă de iaurt alb, cu topping de batoane cu fibre, noul produs este o gustare echilibrată din punct de vedere nutrițional, fiind potrivită atât la micul dejun, dar și ca gustare hrănitoare și gustoasă între mese, chiar și atunci când suntem pe fugă. Cu 0,7% grăsime și doar 96 de calorii la 100 de g, iaurtul poate fi totodată o alternativă ușoară de desert.

Activia este cel mai consumat iaurt probiotic din lume. Consumatorii de Activia trăiesc în 75 de țări de pe 5 continente.

De 14 ani de când este produs și consumat în România, brandul Activia susține un stil de viață sănătos, cu alimentație echilibrată, mișcare și gândire pozitivă. Danone este primul producător din România care a introdus in magazine raftul dedicat produselor lactate cu beneficii pentru sănătate.

Activia rămâne dedicată și anul acesta promisiunii de a ajuta consumatoarele sale să obţină sau să revină la o stare de bine și derulează până pe 15 martie 2015 o campanie integrată de comunicare, cu o nouă provocare: adoptă obiceiuri alimentare și de viaţă sănătoase, consumă Activia zilnic, timp de 14 zile, iar, dacă nu ești mulțumită, Danone îți returnează contravaloarea iaurturilor. Toate produsele Activia, inclusiv Activia Fibre participă la campanie.

Activia se bucură  de anul acesta și de susținerea Societății de Nutriție din România (SNR), care recomandă consumul zilnic de iaurt probiotic Activia, ca parte a unei alimentaţii echilibrate.

Recomandarea a fost făcută de SNR în urma unei evaluări nutriționale complexe a tuturor iaurturilor din gamele Activia.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *