Adrian Pascu îl înlocuiește pe Dieter Schulz la conducerea Danone Europa de Sud Est

Începând cu 1 august 2015, Adrian Pascu preia poziția de Director General pentru divizia de lactate Europa de Sud Est.

adrian pascu danoneConducând echipa de management pentru Danone România, Bulgaria, Grecia, Moldova și Țările Adriatice, Adrian îl va înlocui pe Dieter Schulz, al cărui mandat de trei ani se încheie și care va prelua noi responsabilități în cadrul Grupului.

Adrian Pascu revine acasă în România după o experiență de aproape doi ani în Danone Rusia, unde a deținut poziția de Director de Vânzări pentru Divizia Moscova. Anterior el a deținut mai multe poziții în organizația de vânzări a Danone România, contribuind semnificativ la dezvoltarea companiei. Ultima poziție deținută a fost cea de Director Comercial.

Mă bucur să revin în România după o valoroasă experiență internațională, cunosc foarte bine echipa de aici, avem profesioniști excelenți, cunosc bine specificul local și sunt convins că Danone poate continua să contribuie la dezvoltarea dinamică a pieței și societății românești, așa cum a făcut constant în ultimii 16 ani. Prioritatea mea va fi să întăresc poziția Danone România ca lider puternic pe segmentul de iaurt și să asigur dezvoltarea sa sustenabilă și profitabilă,” a declarat Adrian Pascu.

Absolvent al Facultății de Fizică, Universitatea Iași, Adrian deține un titlu MBA ELITEC de la aceeași universitate. Și-a început cariera în business în companii precum Henkel și Campofrio și are peste 10 ani de experiență în Danone, unde a avansat constant pe diferite poziții.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,064 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Adrian Pascu îl înlocuiește pe Dieter Schulz la conducerea Danone Europa de Sud Est

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: