Afacerile Grupului Agricola Bacău au crescut cu 5% în primele 6 luni

În primele 6 luni ale anului 2012, Grupul de firme Agricola Bacău a înregistrat o cifră de afaceri de 252,454 mil. lei, cu 5% mai mult faţă de perioada similară a anului trecut (240,332 mil. lei).

Rezultatele înregistrate se menţin în linia obiectivelor companiei stabilite la începutul anului. Agricola Bacău a estimat, pentru 2012, o creştere a cifrei de afaceri cu 10% la carnea de pasăre, 12% la semipreparate şi produse ready-meal, 10% la salamuri crude uscate şi preparate fierte afumate. În ceea ce priveşte categoria ouă pentru consum, compania se aşteaptă la o creştere de 50% a cifrei de afaceri, în contextul în care anul trecut s-au efectuat lucrări de  modernizare privind confortul păsărilor care au generat scăderea producției de ouă.

Creşterea vânzărilor la carnea de pasăre face parte, din strategia Agricola de a-și eficientiza activitatea, inclusiv prin creșterea volumelor vândute. În primul semestru volumele de carne de pasăre comercializate au depășit 15.000 de tone și cred că până la sfârșitul anului ne vom apropia de ținta de 35.000 de tone”, a declarat Grigore Horoi, preşedinte Agricola Bacău.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,064 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Afacerile Grupului Agricola Bacău au crescut cu 5% în primele 6 luni
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: