Mascuta_Vesela_Nou

Agenția de PR Rogalski Damaschin gestionează comunicarea pentru Bunge Prio în România

Rogalski Damaschin Public Relations gestionează începând din luna iunie comunicarea în România a companiilor din grupul Bunge Prio, unul dintre liderii globali în domeniul agribusiness și alimentar.

RD logoAgenția va asigura servicii de consultanţă strategică, corporate PR şi consumer PR, gestionând atât reputația brandului corporate cât și interacțiunea cu liderii de opinie și consumatorii celor două branduri lider aflate în portofoliul companiei – Floriol și Unisol.

Selecția agenției a fost făcută în urma evaluării portofoliului de clienți, proiecte și expertize similare și a viziunii echipei de consultanți asupra comunicării grupului pe piața din România.

“Așteptăm cu interes să inițiem o serie de proiecte alături de echipa Rogalski Damaschin, în care avem încredere că ne va susține obiectivele cu aceeași viziune proaspătă și argumentată cu care ne-au câștigat încrederea de-a lungul procesului de selecție,” a declarat Giovanni Quaglia, Director General al Bunge Prio.

Colaborarea include serviciile cheie ale agenției – strategie de comunicare, strategie de conținut, relatii cu mass-media, social media și evenimente.

Bunge Prio este un joint-venture creat în 2012 între Bunge și Martifer, care integrează capacitățile de colectare și procesare a semințelor oleaginoase deținute de cele două companii în România si Bulgaria. Grupul este unul dintre cei mai importanți traderi de pe piața locală și lider în piața de ulei îmbuteliat și în producția de bio-diesel. Prin facilitățile sale integrate de producție din Buzău și Lehliu, Romania, Bunge Prio are o capacitate de prelucrare seminte oleaginoase de peste 1 milion de tone.

Compania americană Bunge Limited este un lider global în domeniul agribusiness și alimentar, operând în peste 40 de țări cu 35,000 de angajați. Bunge comercializează, depozitează și transportă semințe oleaginoase si cereale pentru clienți din toată lumea. Compania procesează semințe pentru a produce uleiuri comestibile și industriale sau concentrate proteice pentru hrana animalelor; de asemenea prelucrează trestie de zahăr pentru a obține zahăr și etanol. Bunge este activ și în domeniul morăritului cerealelor (grâu, porumb și orez) din care obține ingrediente utilizate de companiile din domeniul alimentar dar comercializeaza de asemenea si fertilizanti in America de Sud.

    În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Agenția de PR Rogalski Damaschin gestionează comunicarea pentru Bunge Prio în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: