Agrana cumpără cele două fabrici de zahăr de la Lemarco

Producătorul austriac de zahăr Agrana, o divizie a grupului german Suedzucker, a anunţat că a ajuns la un acord cu firma românescă Lemarco S.A. pentru a prelua fabricile sale de zahăr de la Urziceni şi Lieşti, preţul tranzacţiei nefiind însă dat publicităţii.

Agrana in Romania„Intenţia Agrana nu este doar să crească producţia de sfeclă de zahăr ci şi activităţile de rafinare şi în consecinţă să-şi consolideze prezenţa pe piaţa din Europa de Sud-Est”, a explicat directorul general Agrana, Johann Marihart.

Agrana este deja prezent pe piaţa din România prin două fabrici la Buzău şi Roman. Compania produce o gamă largă de produse din zahăr comercializate sub mărcile Mărgăritar Zahăr şi Coroniţa. Pentru preluarea fabricilor Lemarco de la Urziceni şi Lieşti, Agrana va avea nevoie de aprobarea Consiliului Concurenţei.

Pentru preluarea fabricilor Lemarco de la Urziceni şi Lieşti, Agrana va avea nevoie de aprobarea Consiliului Concurenţei.

Cu 8.500 de angajaţi la 55 de facilităţi de producţie din 26 de ţări, Agrana realizează o cifră de afaceri anuală de aproximativ trei miliarde de euro.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Agrana cumpără cele două fabrici de zahăr de la Lemarco
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] austriac de zahăr Agrana, o divizie a grupului german Suedzucker, a anunţat că a ajuns la un acord cu firma românescă Lemarco S.A. pentru a prelua fabricile sale de zahăr de la Urziceni şi […]

    Răspunde
  2. […] de zahăr Agrana Zucker, o divizie a grupului german Suedzucker, a anunţat că a ajuns la un acord cu firma românescă Lemarco S.A. pentru a prelua fabricile sale de zahăr de la Urziceni şi […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: