Next_Capitall

Agricola Bacău înregistrează un nou record pe piața internă

În perioada iunie – iulie 2012, Salamul de Sibiu Agricola Bacău înregistrează un nou record pe piața internă, atingând o cotă de piaţă de 53,2% din punct de vedere valoric (49,2% în volum) în total segment Salam de Sibiu comercializat în România, potrivit ultimului raport de retail audit Nielsen Romania.

Salamul de Sibiu Agricola Bacău continuă astfel să câştige încrederea românilor şi să-şi majoreze cota de piaţă deţinuţă cu aproape 9 punte procentuale față de iulie 2011, cand se poziționa la 45% cotă de piață valorică (42% in volum).

„Volumele de Salam de Sibiu Agricola Bacău comercializate în primele 8 luni ale acestui an depășesc cu puțin 410 tone, fiind cu aproape 7 procente mai mari decât cele din perioada similară a anului 2011. Valoric, procentul de creștere este de 17%: cifra de afaceri pe care o dezvoltăm din sortimentul Salam de Sibiu atinge în primele 8 luni ale acestui an 17,7 milioane lei” , arată Angelica Șmil, directorul Salbac, companie din Grupul Agricola Bacău specializată în producerea de salamuri crud-uscate și preparate fiert-afumate.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Agricola Bacău înregistrează un nou record pe piața internă

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: