Agricola Bacău lansează ouă proaspete marcate cu cifra 1

Agricola lansează în această lună ouăle proaspete marcate cu cifra 1, provenind de la găini crescute în libertate. Investiţia de aproximativ 100 mii euro, la Avicola Lumina – Constanţa, companie a grupului Agricola, s-a finalizat cu amenajarea unei hale de găini ouătoare după sistemul free range care permite găinilor să iasă libere afară, în timpul zilei, fiecare pasăre beneficiind, potrivit reglementărilor europene în vigoare, de 4 metri pătraţi spaţiu exterior.

„Suntem consecvenţi în alegerea noastră de a adopta o strategie de diferenţiere şi nu una de preţ: inovăm în continuare pentru consumatorii noştri şi le oferim produse care răspund unor cerinţe specifice. Producem în acest moment ouă marcate cu cifra 1, provenind de la găini crescute în libertate, pe care noi le-am numit «fericite». Producem în continuare ouă proaspete marcate cu cifra 3, obţinute de la găini crescute în baterii îmbunătăţite, conform standardelor Uniunii Europene. Ne-am propus ca, în curând, să producem și ouă marcate cu cifra 2, de la găini crescute la sol. Dorim astfel să răspundem celor mai diverse şi exigente cerinţe ale consumatorilor noștri”, a declarat Grigore Horoi, președintele Agricola Bacău

Ouăle Agricola provenind de la găini fericite, marcate cu cifra 1, vor fi prezente, începând  cu aceată lună, în mai multe lanțuri ale retailului modern, precum și în magazinele Agricola Bacău. Prețul la raft al acestora este de circa 0,8 lei/ bucată. Ca formulă de ambalare, ouăle Agricola marcate cu cifra 1 sunt prezentate în  caserole din carton presat de culoare verde, personalizate, de 6, 10 și 15 bucăți.

 

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *