Agricola lansează de Sărbători “Cârnații Sticks Picanți”

Agricola lansează de Sărbători un nou produs crud uscat – Cârnați Sicks Picanți – adresat cunoscătorilor în căutarea unor noi gusturi și arome deosebite. Lansarea are loc în magazinele Agricola, urmând ca de la începutul anului viitor acest sortiment prețios să se găsească și în marile rețele ale retailului modern.

Noul produs a fost dezvoltat ca urmare a succesului din piață a predecesorului său – Cârnații Sticks – pe care Agricola l-a lansat în primăvara anului trecut. De această dată, maeștri de la Salbac – companie din Grupul Agricola – au reușit să combine într-un mod surprinzător de gustativ și de rustic savoarea cărnii de porc și vită cu o aromă bine definită, plăcută, de boia și una mult mai subtilă de usturoi.

„Cârnații Sticks Picanți vin să completeze un portofoliu prețios de produse crud-uscate pe care echipa Salbac l-a dezvoltat cu succes de-a lungul timpului. Suntem lideri de piață în România la grupa salamurilor crud-uscate, cu vânzări de 16,2% din total, iar sortimentul nostru vedetă înregistrează performanțe în creștere de la o perioadă la alta. Astfel Salamul de Sibiu Agricola a înregistrat la ultima măsurătoare de piață (octombrie 2012) o cotă de piață valorică de 54,6%, respectiv o cotă în volum de 50,8% din total segment Salam de Sibiu comercializat pe piața internă. Bineînțeles că acum, de Sărbători, avem la raft prețioasele ediții de colecție apreciate de cunoscători: Salamul de Sibiu cu aromă de coniac și cel cu aromă de vin roșu, românesc. Tot în această perioadă, în magazinele Agricola se poate achiziționa pentru masa de Sărbători Rulada din Pui Fericit, o specialitate tradițională realizată manual, care utilizează ca materie primă piept si pulpă de Pui Fericit Agricola”, a declarat Angelica Șmil, directorul companiei Salbac SA Bacău.

Estimările arată că la sfârșitul acestui an Salbac va înregistra o cifră de afaceri de 80,5 milioane lei, cu 16,5% mai mare decât cifra de afaceri din 2011. Anul acesta compania a vândut cu 11% mai multe salamuri crude uscate decât anul trecut. In ce privește Salamul de Sibiu Agricola, anul 2012 a însemnat vânzări volumice cu aproape 10% mai mari decât anul trecut.

OFERTĂ SPECIALĂ30% reducere la Abonamentul Premium – 12 luni, între 17 decembrie şi 24 decembrie 2012!

 

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *