Agricola Magazine are o nouă conducere executivă

Compania Agricola Magazine are, începând cu 15 ianuarie 2018, o nouă conducere executivă, care marcheaza trecerea organizației într-o nouă etapă.

agricolaIrina Comănescu, Administrator și Director Agricola Magazine până în prezent, va prelua funcția de Manager al Departamentului Controlling la Grupului de firme Agricola. După 15 ani petrecuți în operațional, la nivel de divizie, Irina Comănescu va activa în zona de strategie la nivel de grup, alături de Grigore Horoi, Președintele Grupului de firme Agricola , și de ceilalți membri ai boardului.

Conducerea și coordonarea activității companiei vor fi preluate de către Grigore Horoi, în calitate de Administrator Unic al societății, și de Răzvan Radu, în calitate de Manager Executiv, prin mandat din partea BDO Business Advisory.

Noul Manager Executiv, Răzvan Radu, face parte din echipa de consultanți seniori ai BDO Business Advisory, deține o certficare internațională în consultanță de management și are o experiență în management operațional dobândită atât ca manager pe diferite nivele în companii cum ar fi Danone sau L’Oreal, cât și în diferite proiecte desfășurate la companii din zona antreprenorială și corporativă.

Revoluţia Preţurilor – Reduceri de până la 60%

Doresc să mulțumesc Irinei Comănescu pentru dedicare și pentru întreaga activitate desfașurată în cadrul companiei. Am convingerea că noua sa răspundere, în poziția de Manager al Departamentului Controlling la nivelul Grupului Agricola, va conduce la noi provocări și la rezultatele așteptate.

De asemenea, le urez succes membrilor noului centru operațional de comandă Agricola Magazine Răzvan Radu lucrează cu noi de aproape un an, timp în care s-a familiarizat cu business-ul nostru și am toată încrederea că îl va remodela cu eficiență, în trendul evoluției pieței de retail”, a declarat Grigore Horoi, președintele Grupului de firme Agricola.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *