Grupul AGRICOLA a participat la cel mai mare târg de alimente și băuturi din Marea Britanie

Peste 29.000 de vizitatori ai The International Food and Drink Event 2017, cel mai mare târg de alimente și băuturi din Marea Britanie, au avut ocazia să descopere semipreparatele și produsele ready-meal ale Europrod, prezent anul acesta în cadrul standului României.

AGRICOLASub brandul AGRICOLA, vizitatorii au avut ocazia să cunoască și alte produse ale grupului, precum preparatele din carne de pasăre, salamurile crud-uscate, dar și ouăle proaspete de la Avicola Lumina, cele mai apreciate fiind Puiul Fericit, Salamul de Sibiu și produsele fără E-uri de la Europrod.

La eveniment au luat parte expozanți și vizitatori din peste 108 țări din întreaga lume.

Participarea Grupului AGRICOLA la acest târg vine în întâmpinarea unei cereri crescute din partea acestor piețe, Marea Britanie aflându-se în topul țărilor unde sunt exportate carne de pui, obținută în fermele proprii, dar și produse semipreparate și produse crud-uscate.

În anul 2016, AGRICOLA a exportat 12% din producția de carne de pasăre, în valoare de 8.6 mil. EUR, 26% din producția de semipreparate și 10% din cea de crud-uscate, în afară de Marea Britanie, alte zone de interes fiind Germania, Franța, Austria, Italia, Bulgaria, Malta, Ungaria sau Danemarca.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,101 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Grupul AGRICOLA a participat la cel mai mare târg de alimente și băuturi din Marea Britanie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: