Agrocosm Consult marchează 15 ani de experiență pe piața semințelor pentru legume și flori

Agrocosm Consult, una dintre cele mai dinamice companii din piața semințelor pentru legume și flori din România și unul dintre cei mai importanți furnizori ai retailului, cu un portofoliu diversificat de produse sub brandurile Agrocosm, Agrocosm Profesional, Kids Agrocosm, Micul Fermier și Micul Grădinar, împlinește în acest an 15 ani de existență.

Principalele direcții de activitate ale companiei Agrocosm, o companie cu acționariat 100% românesc, sunt reprezentate de producția, ambalarea și distribuția de semințe de legume și flori precum și material dendrologic selecționat.

Oferta Agrocosm conține multiple tipuri de semințe de flori, o gamă largă de semințe de legume, semințe de iarbă, butași de trandafiri, copaci decorativi, pomi fructiferi, răsaduri de flori, bulbi de flori etc.

O altă ramură importantă de activitate îl constituie importul și distribuția en-gros a unor clase de produse care se încadrează în departamentul non-food (home & deco, gardening etc) al tuturor rețelelor de magazine din retailul alimentar și DIY din România.

Principalele atuuri ale companiei sunt calitatea produselor distribuite atât la nivel național cât și internațional, designul și ambalajele premium, prețurile competitive ale produselor și calitatea serviciilor oferite.

„Produsele create și distribuite de Agrocosm sunt asistate de personal calificat, asigurând fiecărui client certitudinea livrării produselor la un nivel calitativ similar cu cel oferit de companiile occidentale, dovadă fiind mărturiile clienţilor şi certificările obţinute. Calitatea, prețul și performanța sunt „cartea de vizită” a companiei noastre”, spune Gabriel Ureche, director general Agrocosm Consult.

Agrocosm – partenerul a peste 30 de comercianți mari din Europa

Agrocosm„În toți acești 15 ani am colaborat si colaborăm cu retaileri precum Spar, Artima, Interex, Profi, Carrefour, cora, Annabella dar și cu alte importante companii precum DCN eu, Procter&Gamble, Leonhard Weiss Germania, Caritas Austria sau Unilever South Central Europe.

Aceștia sunt doar câțiva dintre clienții noștri pentru care rețeta „calitate – preț – performanță”, la care am adăugat „flexibilitate” și „expertiză”, a funcționat de minune. În acest moment, ne bucurăm să fim partenerii de încredere a peste 30 de comercianți mari din întreaga Europă, și desigur autorități locale, magazine specializate în grădinărit și distribuitori autorizați în fiecare județ al țării.” 

Agrocosm – un portofoliu de peste 6.000 de produse

După 15 ani de experiență pe piața de profil, compania Agrocosm a conturat un portofoliu care însumează peste 6.000 de produse pentru casă și grădină din următoarele categorii: semințe, material săditor și pământ de flori (o bogată gamă de semințe de flori și legume, semințe de gazon, butași de trandafiri, pomi decorativi, pomi fructiferi, răsaduri de flori, bulbi de flori etc.), măști și ghivece pentru flori (ghivece cu sistem de auto-udare, articole pentru îngrijirea plantelor etc.) și decorațiuni (lumânări, candele decorative etc).

„O parte foarte specială a portofoliului de produse al Agrocosm îl reprezintă secțiunea pentru copii, plicuri cu semințe, kit-uri de semințe pentru germinare destinate celor mici, secțiune care transmite și o puternică notă educativă, insuflând alternativa unui hobby sănătos și anume creșterea și întreținerea unei plante dar și monitorizarea întregului ciclu de creștere.

Anul viitor, alături de liderul pieței de DIY din România – Dedeman – vom demara proiectul „Micul Grădinar” un proiect educațional, care are ca scop învățarea celor mici cum se plantează și cum se îngrijește o plantă”, a precizat Gabriel Ureche.

Pentru distribuția produselor, Agrocosm dispune de propriul parc auto, prin intermediul căruia reușește să livreze în condiții optime și timp util comenzile partenerilor. Pentru viitor, compania îşi propune atât iniţierea de noi programe de colaborare cu parteneri interni și externi, dar şi lansarea unor noi linii de produse în raport cu cerințele de pe piața din România, într-o continuă schimbare.

Agrocosm, contact

Mai multe informații pe www.agrocosm.ro, e-mail: office@agrocosm.ro / tel: 0721.600.381.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Un comentariu la „Agrocosm Consult marchează 15 ani de experiență pe piața semințelor pentru legume și flori”

  1. Pingback: Parteneriat între Agrocosm Consult și Norofert SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *