„Ajută! Animalele din adăposturi”, o campanie Pedigree şi Whiskas

Producatorul brandurilor Pedigree şi Whiskas, Mars în parteneriat cu Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals, au derulat în perioada 20 septembrie – 12 noiembrie 2011, campania “Ajută! Animalele din adăposturi” şi cu ajutorul iubitorilor şi posesorilor de animale, au venit în sprijinul câinilor şi pisicilor fără stăpân din adăposturile pentru animale din România.

În marile centre comerciale şi magazine din România în care se comercializează hrană pentru animale, produsele Pedigree® hrană uscată şi Whiskas® hrană uscată şi plicuri au fost semnalizate prin etichete speciale cu sloganul campaniei. La finalul campaniei, Mars România, producătorul Pedigree® şi Whiskas®, lider pe piaţa locală de hrană pentru animale, va dona 2% din volumul vânzărilor realizate în perioada promoţie, în limita a 100.000 de porţii de mâncare pentru căţei şi pisici.

Donaţiile, sub formă de hrană pentru animale, vor ajunge la animalele fără stăpân care trăiesc în adăposturile partenere ale Asociaţiei GIA, până la data de 20 decembrie. Adăposturile pentru animale spre care vor pleca donaţiile sunt partenere ale Asociaţiei GIA şi se regăsesc în regulamentul campaniei.
Mai multe informaţii despre regulamentul campaniei se pot afla accesând www.pedigree.ro şi www.whiskas.ro.

20111122-125314.jpg

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » „Ajută! Animalele din adăposturi”, o campanie Pedigree şi Whiskas
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: