Al treilea magazin Halewood – The Winery Outlet deschis în București

Cramele Halewood au deschis în luna noiembrie un nou magazin propriu în Bucureşti. Situat pe strada Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 12, bloc 13 A, parter, Halewood – The Winery Outlet este al treilea din Capitală, după magazinele din  Calea Moşilor şi Mihai Bravu.

Noul Halewood – The Winery Outlet este al XII-lea magazin deschis în ţară de Cramele Halewood și le oferă bucureştenilor, odată cu inaugurarea noii locaţii, o multitudine de oferte speciale de sărbători. Aşadar, principalul beneficiu pe care Halewood – The Winery Outlet îl aduce clienţilor săi este preţul de producător, respectiv de importator direct al produselor comercializate, prezentând astfel cumpărătorilor un raport excelent calitate – preţ.

Iubitorii de vin şi nu numai pot cumpăra din noul magazin vinuri de înaltă calitate, având de ales dintr-o gamă largă de băuturi din producţia proprie a Cramelor Halewood sau importate direct de companie. Astfel, în magazinul Halewood – The Winery Outlet, vinurilor româneşti li se alătură zeci de alte sortimente care provin din podgorii renumite din Europa, Africa sau America.

În momentul de faţă, Cramele Halewood, pe lângă cele trei magazine din Bucureşti, au deschise magazine şi în: Ploieşti, DN1 Breza-Nistoreşti, Sinaia, Azuga, Braşov, Sibiu, Târgovişte, Urlaţi si Constanta.

Totodată, pentru a satisface nevoile clienților din întreaga țară, Cramele Halewood pune la dispoziția consumatorilor site-ul www.winery-outlet.com, de unde pot efectua comenzi online.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *