Alexandrion Grup devine Distileriile Alexandrion

Alexandrion Grup își creează o nouă imagine și se identifică de acum înainte sub numele de Distileriile Alexandrion.

Distileriile Alexandrion-14

Toate operațiunile Alexandrion Grup (producție, distribuție și import) având ca obiect de activitate produsele alcoolice vor fi cunoscute de acum încolo sub noul nume.

Cu un portofoliu de peste 10 branduri produse în Romania la distileria din Dealu Mare, Pleașa, județul Prahova, Distileriile Alexandrion au redefinit standardul de excelență în cei 20 de ani de prezență pe piața locală din România.

Noua denumire identifică o nouă etapă în parcursul de lider al companiei pe piața bauturilor spirtoase și tradiționale din România. În cei 20 ani de existență, Distileriile Alexandrion au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România și au căpătat o recunoaștere internațională de  mare prestigiu prin calitatea de excepție și rafinamentul fiecărui produs consacrat.

Pentru Excelență! Acesta a fost motto-ul care ne-a ghidat în toti acesti ani. Iar excelența se obține prin eforturi însemnate, sacrificii și perseverență! Lucrurile perfecte nu se nasc de pe o zi pe alta, iar rafinamentul este o virtute pe cât de greu de atins, pe tot atât de demnă de cei care prețuiesc valorile care contează de-a lungul timpului. Dupa 20 de ani, Distileriile Alexandrion reprezintă nu doar o companie românească puternică, ci un model de business matur, un reper al competenței și seriozității în producția băuturilor alcoolice de calitate”, a declarat Nawaf Salameh, Fondator și Președinte al Distileriilor Alexandrion.

Distileriile de la Bucov – Pleașa se află în inima arealului Dealu Mare (cunoscut înainte ca Dealu Frumos), regiune situată din punct de vedere geografic pe paralela de 45 de grade, asemeni regiunii franceze Bordeaux. Activitățile proprii de creație încearcă să desăvârșească această minunată zestre prin rafinamentul distilatului produs în fabrică și calitatea netă a tuturor produselor lansate pe piață. Ele se întind pe o suprafață de 200.000 mp și beneficiază de cele mai moderne tehnologii din Europa: distilerii multifuncționale, unice în România (pentru vin, fructe și cereale), cramă subterană cu o capacitate de 3000 butoaie și secție de îmbuteliere de 10,000 mp.

Dintre brand-urile de notorietate produse de Distileriile Alexandrion la distileria proprie de la Pleașa din județul Prahova, s-au detașat faimosul vinars Brâncoveanu XO şi VSOP, Alexandrion 5* şi 7*, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, afinata și vişinata Saber Premium, dar şi alte produse care au asigurat companiei recunoașterea ca lider al calității în România.

Distileriile Alexandrion au importat selectiv numai acele tipuri de băuturi pe care nu le putea produce: Glenfiddich – cel mai cunoscut și vândut Single Malt la nivel global și în România,  Single Malt The Balvenie, Triple Malt Monkey Shoulder, Cognac Camus și digestive Fernet Branca.

În cei 20 de ani, Distileriile Alexandrion au însemnat:

  • Peste 223 milioane sticle vândute;
  • Peste 120 milioane litri produşi
  • Peste 650.000 sticle de vinars Brâncoveanu

Anul trecut, Distileriile Alexandrion au însemnat:

  • Peste 12 milioane sticle vândute;
  • Peste 8 milioane litri produşi
  • Peste 650.000 sticle exportate

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Alexandrion Grup devine Distileriile Alexandrion

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: