Alexandrion Grup Romania lanseaza pe piata Etichetele Responsabile

Incepand cu luna Noiembrie, Alexandrion Grup Romania a luat decizia de a preveni consumatorii de riscurile consumului de alcool în anumite circumstante.

Asadar, pe toate etichetele marcilor strategice ale companiei, au fost amplasate logo-uri :

– Nu consumati bauturi alcoolice daca sunteti minor!

– Nu consumati bauturi alcoolice daca sunteti insarcinata

– Nu consumati bauturi alcoolice daca urmeaza sa conduceti un autovehicul

Brandurile pentru care etichetele au fost deja inlocuite sunt: Alexandrion, Alexander, si Kreskova. Un alt brand important din portofoliul companiei, Cava D’Oro, va aparea in piata cu noile etichete incepand cu mijlocul lunii decembrie 2010.

Cele 22 de milioane de sticle pe care Alexandrion Grup Romania estimeaza ca le va vinde in 2011, vor avea etichete cu noile insemne.

„Prin diversele campanii pe care le-a desfăsurat de-a lungul anilor, Alexandrion Grup Romania a demonstrat ca este o companie responsabila. Pozitia sa de lider de piata a fost castigata gratie consumatorilor sai. Pentru ei, informarea si constientizarea sunt vitale. Trebuie mentionat ca suntem total impotriva consumului de alcool in oricare dintre cele trei situatii reprezentate pe logo-urile de pe noile etichete. Iar in general, recomandam un consum responsabil de bauturi alcoolice indiferent in ce situatie.

Desi legislatia nu ne obliga la astfel de actiuni, am considerat necesara si utila introducerea acestor insemne” a declarat Gyuri Eperjessy, Director Comercial al Alexandrion Grup Romania.

Despre Alexandrion Grup Romania SRL

Alexandrion Grup, compania romanească cu distributie internaţionala este cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania. Printre produsele companiei se numara: Alexandrion, Brancoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky si alte 20 de marci.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *