Algernon propune doua produse din gama benzilor adezive, cu aplicatii in industria alimentara (P)

Compania Algernon, importatorul benzilor dublu adezive Orafol, este inca din anul 1993 partenerul de incredere al industriei publicitare din Romania. Algernon propune doua produse din gama benzilor adezive, cu aplicatii in industria alimentara, pentru productia de ambalaje sau depozitare produse alimentare.

RAZ-9780-1-2-3-4Luna iunie debuteaza cu noutati din partea producatorului german Orafol, in cadrul FESPA 2014, reprezentantii anuntand obtinerea certificarilor FDA 175.105 pentru o parte dintre benzile adezive. Astfel, seriile Orabond 1397PP si Orabond 1459 din portofoliul Algernon, pot fi utilizate in industria alimentara, in contact indirect cu alimentele.

Standardul FDA 175.105 atesta faptul ca produsele pot fi utilizate fara riscuri in confectionarea de ambalaje pentru industria alimentara. Aceasta reglementare internationala se aplica tuturor producatorilor care au in aria de activitate productia de sisteme de ambalare sau depozitare produse alimentare.

Unul dintre produsele utilizate la scara larga, intr-o arie vasta de aplicatii, Orabond 1397PP este o banda dublu adeziva cu grosimea de 210 microni, pe suport de poliester. Banda poate fi usor identificata datorita filmulul suport din polipropilena, de culoare rosie, siliconat pe ambele parti.

Adezivul este modificat acrilic pe baza de solvent, are o foarte buna rezistenta la razele UV, la temperaturi extreme, substante chimice, solventi si umiditate. Rezistenta ridicata la forfecare asigura o durabiliate indelungata. Datorita masei puternic adezive este adecvat pentru suprafete aspre sau structurate.

Orabond 1397PP este rezistenta la temperaturi cuprinse intre -40° C si 160° C, iar pe perioade scurte rezista si la 180° C.

ORABOND 1459 este o banda dublu adeziva pe suport de hartie, destinata pentru fixarea diferitelor suporturi pe suprafete poroase, dure, fibroase si buretoase, dar si pe sticla sau hartie. Banda are grosimea de 140 microni si suport de hartie. Adezivul este pe baza de cauciuc si are excelente caracteristici de fixare. Rezista la temperaturi cuprinse intre -40° C si 70° C.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,048 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Algernon propune doua produse din gama benzilor adezive, cu aplicatii in industria alimentara (P)

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: