Alka Grup relansează napolitanele Alfers – un nou ambalaj și patru noi arome

  • de

23 Communication Ideas a dezvoltat campania de relansare a napolitanelor Alfers, în contextul introducerii pe piață a unui nou ambalaj și a patru noi arome. Debutând luna aceasta, campania de comunicare introduce o serie de trei spoturi TV: „Pescuitul”, „Poker” și “Grătarul”.

pungi-cacao-lapte3-imagine-prodDespre noile produse, Laurențiu Semeniuc declară că: “Alfers a devenit liderul pieței de napolitane neglazurate respectând o rețetă simplă a succesului: produs foarte bun și preț accesibil. Fără sofisticării irelevante, fără păcăleli cu gramaje sau pungi voluminoase în care plătești mai mult aerul dintr-însele, decât produsul. O altă realitate, a categoriei, de data aceasta, este că napolitanele reprezintă o plăcere simplă, un mic răsfăț, un dulce între mese, fără a fi consumate neapărat pentru a ține de foame, ci mai degrabă când simți nevoia de ceva dulce și bun.”

Anul acesta, aromelor consacrate Alfers: cacao, vanilie, lămâie și 2 Creme li se alătură combinații la fel de simple și delicioase: cafea cu frișcă, cacao cu lapte sau lămâie cu mentă. Noua gama Alfers este ocazia perfectă de comunicare și de reîmprospătare a imaginii întregului brand, rămânând consecvenți criteriilor care i-au consacrat pe piață: produs extraordinar, arome de bază care plac românilor și promisiunea că primești chiar mai mult decât plătești. Pentru că plăcerile simple ar trebui să rămână așa.

„Campania dramatizează întocmai acest gând, exemple de plăceri simple care în mod surprinzător se complică, transformând ceea ce în mod normal ar fi trebuit să fie simplu și plăcut, în ceva cu consecințe nu tocmai îmbucurătoare. Este modul creativ de a transmite promisiunea mărcii Alfers, o plăcere simplă, fără surprize neplăcute pentru consumatorii săi.” a adăugat Laurențiu Semeniuc, Partener 23.

Campania de comunicare se va desfășura atât pe TV, cât și în mediul online și la punctul de vânzare.

Echipa 23 Communication Ideas care a contribuit la realizarea campaniei este formată din: Alina Popa  (Brand Comm), Laurențiu Semeniuc (Strategy), Antonio Marzavan, Radu Roman, Alexandru Pomană (Creative).

Din partea Alka Grup s-au implicat în realizarea campaniei: Lucian Dună (Digital Communication & Brand Management Coordinator), Ruxandra Roman (Marketing & Communication Director).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *