ZaharulOradea

Almdudler, cel mai puternic brand de limonade din Austria

Într-un studiu realizat pentru Austria, de către institutul de cercetare de piață, Almdudler, cea mai populară băutură din Austria și cea mai de succes băutură răcoritoare pe bază de ierburi alpine din lume, continuă să își consolideze poziția clară de lider pe piața limonadelor austriece. În urma premiului obținut în 2018, Almdudler este din nou câștigător și în 2019 primind „Premiul pentru Calitate Comercială” pentru cel mai puternic brand de limonadă din Austria.

AlmdudlerBrand austriac tradițional preferat!

Almdudler este o băutură răcoritoare carbogazoasă din plante alpine, fără conservanţi, fără arome artificiale şi cu un conţinut redus de zahăr, fabricată cu mare grijă conform reţetei secrete care dateazã din 1957. Din 2014, toate produsele Almdudler poartă logo-ul pro vegetarian al Societății Europene Vegetariene, fiind oficial aprobate ca și produse vegetariene.

Almdudler face parte din cultura austriacă și este întotdeauna sufletul petrecerii. La restaurant, la cafenea, la cabană sau acasă, Almdudler este prezent acolo unde oamenii se adună pentru a se bucura împreună.

Cu un gust unic, dulce, dar și acrișor în același timp, Almdudler este potrivit pentru orice ocazie. În formula originală sau în combinație cu alte băuturi, de exemplu un shandy de Almdudler și bere, un șpriț de Almdudler cu vin, un cocktail de Almdudler cu vodka sau un șpriț de Almdudler cu șampanie, Almdudler este perfect pentru orice ocazie – îl poți împărți cu prietenii, la mese de familie sau de fiecare dată când are loc o reuniune.

Almdudler, fără a închide ochii la tot ceea ce este nou. Fiind un produs autentic și original, Almdudler se reinterpretează întotdeauna cu inteligență și peste așteptări.

Almdudler în România

În România, Almdudler este importat exclusiv de compania S.C. Rossell& CO, unicul responsabil privind dezvoltarea brandului pe toate canalele din România.

Almdudler a ajuns la rafturile marilor retaileri, în sute de magazine din toată țara, și este prezent, de asemenea, în retailul tradițional și în HoReCa, în anumite zone ale țării.

 

Anul 2020 aduce pentru fanii Almdudler din România o noutate – Almdudler Sugar Free. Până acum, pe piața din România a fost prezentă doar gama Almdudler Original, în patru ambalaje diferite. În Austria, există o gamă variată de arome a limonadei Almdudler, iar în curând aceste arome vor fi disponibile și în Romania.

Mai multe informații pe www.almdudler.com/at/ și e-mail: info@rossell.ro

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Almdudler, cel mai puternic brand de limonade din Austria

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: