Alpin 57 Lux lansează FIXIKI, un nou brand de înghețată și își invită consumatorii în noul său magazin online www.vreaualpin.ro

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii producătoare de îngheţată din România, parte a Grupului International Food Union, cu o expertiză de 26 de ani în domeniu, a lansat înghețata FIXIKI, un nou brand dedicat copiilor. De asemenea, compania inovează în segmentul de înghețată la cornet și introduce gama de produse FULG de NEA la cornet negru. În plus, Alpin 57 Lux își lansează noul magazin online www.vreaualpin.ro.

Alpin 57 Lux

Creat după celebrele desene animate, THE FIXIES, înghețata FIXIKI este primul brand care îi aduce pe eroii Simka și Nolik în România. „The FIXIES reprezintă o aventură unică, comedie, muzică, emoție, dar și educație într-un format animat, disponibil pe canalul YouTube. Conceptul The FIXIES a fost vândut cu succes în peste 80 de țări din întreaga lume și are peste 4,2 milioane de abonați pe canalul său de YouTube.

Animația FIXIKI crește pe zi ce trece și în România, pe un canal independent, fiind canalul de YouTube cu creșterea cea mai rapidă la nivel de număr de vizualizări, dar și de abonați.

Copiii primesc cu brațele deschise tot ceea ce înseamnă inovație. Ei nu-și doresc să rămână în urmă într-o lume în continuă schimbare. „A fi la curent” și „a fi în pas cu timpul” sunt câteva dintre dorințele fundamentale ale școlarilor, care de altfel sunt și audiența principală a animației „FIXIKI”.

Marca „FIXIKI” este extrem de modernă, high tech și informativă. La nivelul subconștientului, copiii ajung să se identifice cu micuții FIXIKI. Pentru a rezolva problemele care apar, FIXIKI se bazează pe ingeniozitate, agilitate mentală și pe cunoștințele lor din ce în ce mai vaste despre noile tehnologii”, a declarat Bastian Konzelmann, Deputy CEO Alpin 57 Lux.

Gama de produse FIXIKI cuprinde:

– FIXIKI înghețată pe băț cu frișcă și suc de zmeură, 60 ml
– FIXIKI înghețată pe băț cu cacao și aromă de vanilie, 60 ml
– FIXIKI înghețată la cornet cu frișcă și suc de zmeură și glazură de ciocolată, 120 ml

ALPIN 57 LUX are licență de producție a înghețatei FIXIKI pe teritoriul României și putere de distribuție națională. Brandul FIXIKI este distribuit și reprezentat în România de Mora TV, compania care deține și operează TraLaLa, canalul numărul 1 de YouTube din România.

Alpin 57 Lux lansează FULG de NEA la cornet negru

Compania producătoare de înghețată Alpin 57 Lux și-a propus, de asemenea, să-i țină aproape de inovații în 2020 pe toți consumatorii, nu doar pe copii, și a lansat FULG de NEA la cornet negru.

Alpin 57 Lux

“FULG DE NEA este al doilea cel mai bine vândut brand din portofoliul Alpin 57 Lux. Prezent pe piața din România din 2003, brandul este rezultatul expertizei acumulate în ultimii 17 ani, care a dus la perfecționarea produselor și a rețetelor de la an la an.

Politica companiei de a pune consumatorul întotdeauna pe primul loc ne-a determinat să inovăm mereu și să ne îmbogățim portofoliul cu sortimente noi. FULG DE NEA la cornet negru este una dintre aceste inovații, ce oferă o experiență unică de gust și reprezintă alegerea potrivită pentru momentele în care îți este poftă de ceva crocant, delicios, intens.

Am vrut să fim primii în categorie și am reușit, am adus cornetele negre cu topping și incluziuni de biscuiți negri în categoria main stream, sub sortimentele cocos și caramel sărat, urmând să ne completăm portofoliul și cu vanilie și ciocolată’’, a declarat Bastian Konzelmann.

Alpin 57 Lux își lansează noul magazin online www.vreaualpin.ro

Alpin 57 Lux și-a extins business-ul și în mediul online, printr-un magazin digital de înghețată, patiserie, legume congelate și prăjituri – www.vreaualpin.ro.

“Noul nostru magazin online este, de altfel, rezultatul firesc al adaptării la dorințele și nevoile clienților noștri, mai ales în contextul actual.

Trăim într-o lume conectată 24/24h, ne luăm informațiile din mediul online, facem achiziții online și ne exprimăm impresiile tot aici. Am pus la dispoziția consumatorilor noștri o platformă online extrem de prietenoasă și o să-i surprindem cu diverse concursuri pe perioada estivală.

Ne propunem, astfel, să creem obiceiul consumatorilor români de a comanda înghețată, alimente congelate, produse de patiserie și prăjituri acasă. Nu numai că avem o gamă foarte diversificată de produse, dar avem și marele avantaj de a facilita transportul produselor noastre direct la ușa consumatorilor în 24h, max. 48h de la plasarea comenzii, prin flota proprie Alpin 57 Lux. Mașinile noastre frigorifice garantează cea mai bună calitate a produselor livrate, direct de la producător. Consumatorul trebuie doar să spună vreaualpin.ro și noi am venit!” a mai declarat Bastian Konzelmann.

Alpin 57 Lux

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii de înghețată din România și o expertiză de 26 de ani în domeniu, este, începând din anul 2016, parte din grupul Food Union, prezent în 10 țări europene. Unitatea de producție a companiei este situată în Sebeș, județul Alba, unde se produce o gamă largă de înghețată, o secție de produse de patiserie și brutărie congelată sub brandurile Romcherie și Alpin 57 Lux. Compania comercializează, totodată, și legume congelate sub brandul Maestro Alpin.

Alpin 57 Lux propune consumatorilor o gamă variată de produse ce cuprinde peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite branduri, printre care cele mai populare sunt Transalpina, Malgra, Fulg de Nea, Delicia, Ice-Pop, Fixiki etc. și o gamă de 30 de produse de înghețată pentru sectorul HoReCa. De curând, produsele sunt disponibile și pe noul magazin online www.vreaualpin.ro.

Mai multe informații pe: www.alpin57lux.com / e-mail Director Comercial: ileana.gagea@alpin57lux.com  / tel. +040 745 204 527

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *