Next_Capitall

Ambalaje noi pentru superesențele COSELI

Producătorul COSELI întâmpină toamna cu etichete noi pentru superesențele din portofoliul de produse: rom, vanilie, lămâie, portocale.

Alături de esențele COSELI care reprezintă categoria de produse cu cea mai largă utilizare în patiserie/cofetărie, superesențele se bucură de o prezentare elegantă. Eticheta conține toate indicațiile necesare utilizării produsului în condiții de siguranță și cu performanțe pentru cei mai exigenti consumatori.

Doza de utilizare a produsului (2ml/kg) este una economică ce influențează foarte puțin prețul produsului finit. Deși prețul este mai mare față de cel al unei sticluțe de esență, puterea de aromatizare este de aproape 5 ori mai mare, conferind acestor produse un înalt grad de competitivitate pe piața esențelor și aromelor alimentare.

Păstrarea aromei (atât ca gust, cât și ca miros) pe toată perioada de garanție a produsului finit (chec, pandișpan, ruladă, tort, foietaj, croissant, creme cu sau fără fructe, compoziții de însiropare) conferă produselor statutul ce se regăsește în denumirea de superesențe.

Superesențele COSELI sunt disponibile în supermarketuri și hypermarketuri la sticluțe de 20ml.

Despre COSELI

Pe parcursul a 20 de ani produsele COSELI au câștigat încrederea clienților și au dus la consolidarea poziției de lider pe piața națională, în domeniul ingredienților pentru producția alimentară, atât pentru preparatele produse în casa, cât și pentru cele fabricate industrial. Esența de Rom a devenit în scurt timp cel mai bine vândut produs al COSELI, raportul calitate-preț fiind considerabil în favoarea clienților.

Misiunea companiei este de a oferi partenerilor și clienților produse și servicii de înaltă calitate printr-un management structurat în patru divizii distincte (Alimentară, Bio& Farma, Cercetare-Dezvoltare, Industrială).

În spiritul dezvoltării unor relații de afaceri durabile și reciproc avantajoase, dialogul permanent și deschis cu clienții reprezintă axa principală în afaceri a firmei.

Pentru mai multe detalii despre produsele COSELI, accesați site-ul www.coseli.ro

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Ambalaje noi pentru superesențele COSELI
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: