Ambalaje și sortimente noi pentru „I Love Milka” și „Milka Thank You”

Kraft Foods România lansează noile cutii de praline I Love Milka şi Milka Thank You şi aduce în atenţia consumatorilor noi combinaţii surprinzătoare.

Noile praline I love Milka, cu strat dublu de cremă de lapte şi jeleu de căpşune sau cremă de migdale şi bucăţele de alune crocante, rămân cadoul ideal pentru cei dragi. Pralinele I Love Milka păstrează forma de inimioară care le-a consacrat, răsfăţând consumatorii cu noile reţete.

Combinaţia între ciocolata fină cu lapte din Alpi şi crema “dessert au chocolat” a pralinelor Milka Thank You, împreună cu noul ambalaj care, în aceeaşi formă de floare, atât pentru cutie, cât şi pentru praline, vor aduce şi ele zâmbete pe buzele celor dragi.

„Venim în ajutorul consumatorilor noştri pentru a-i surprinde în cel mai plăcut mod pe cei dragi. Fie că este vorba de un cuvânt sau de o privire, gesturile de tandreţe şi de recunoştinţă sunt importante în viaţa noastră, iar I Love Milka şi Milka Thank You însumează aceste sentimente şi ne ajută să le exprimăm printr-un simplu gest: acela de a dărui. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am îmbunătăţit reţetele, dar am venit şi cu un nou design pentru ambalaje, care să exprime bucuria de a oferi”, declară Nicoleta Florescu, Brand Manager, Kraft Foods România.

Un studiu realizat de către 360 Insights pentru Kraft Foods, arată că mai mult de jumătate dintre respondenţi cumpără praline pentru a le oferi drept cadou, gustul deosebit al acestora fiind motivul pentru care le aleg.

Conform aceluiaşi studiu, 69% dintre respondenţi preferă noua reţetă I love Milka cu alune datorită conţinutului bogat în bucăţele de alune, iar 55% apreciază noua reţetă I love Milka cu cremă de căpşune datorită aspectului, consistenţei fine a cremei, dar şi a gustului.

Categoria de praline a Kraft Foods cuprinde următoarele variante: I love Milka Alune (137,5g, 110g şi 38,5g), I love Milka Căpşune (120g) şi Milka Thank You (120g şi 150g).

 

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *