„Ana și Cornel”, 20 de ani de tradiție în industria cărnii

Producătorul de preparate din carene, „Ana şi Cornel”, a împlinit 20 de ani de activitate. Portofoliul companiei numară o gamă extinsă de produse din carne, precum: salamuri, cârnaţi, specialităţi din carne, preparate crud-uscate, semipreparate, precum şi carne proaspată de porc, vită şi pasăre.

Sunca PragaÎncă de la începutul activităţii, compania a deschis propria reţea de magazine, care numără în prezent peste 70 de unităţi, în care este comercializată peste 60% din producţia totală. Restul de 40% este comercializat prin intermediul unuia dintre cei mai mari retaileri din România şi a unei reţele de distribuţie care numără peste 3.000 de clienţi din Muntenia, Dobrogea, Moldova, Oltenia şi Banat.

“Până la finalul anului avem în plan extinderea cu încă 10 magazine proprii. Am ales propria reţea pentru a ne gestiona cu uşurinţă vânzările, producţia şi cash-flow-ul. Nu este deloc uşor să gestionezi două domenii în paralel, dar este mult mai sigur. În ceea ce priveşte anul 2014, avem în plan deschiderea unui nou depozit, în zona Ardealului, şi a cel puţin 50 de noi magazine”, a declarat Carmina Paraschiv, Director General al companiei “Ana şi Cornel”.

Cu o cifră de afaceri de peste 42 de milioane de euro anual şi cu o poziţionare constantă în ultimii 6 ani în topul producătorilor de mezeluri, “Ana şi Cornel” îşi propune să menţină acelaşi ritm de activitate. Graţie dezvoltării tuturor companiilor din grupul Carmistin, din care face parte şi “Ana şi Cornel”, întreg circuitul producţiei poate fi controlat: de la cultivarea solului, creşterea animalelor, la activitatea de abator, producţia efectivă şi, ca ultim pas, comercializarea produselor către clienţi. Ultimii trei ani au implicat investiţii în deschiderea a peste 40 de magazine proprii, echipamente de ambalat, deschiderea unui depozit logistic în Bacău, modernizarea şi dimensionarea secţiilor de producţie sau în implementarea de soluţii software SAP.

Întreaga activitate de producţie se desfăşoară în cadrul fabricii de la Mizil, care în ultimii ani a fost dotată cu tehnologii avansate, prin finanţare europeană. Totodată, compania funcţionează în baza certificării ISO 22000 / 2010.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,988 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » „Ana și Cornel”, 20 de ani de tradiție în industria cărnii
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: